Ma numesc Loredana Butnaru si iubesc hainele!

M-am tot gandit ce sa spun despre mine si doar asta mi-a venit in gand. Ador hainele, ador sentimentul pe care il am in momentul in care port o haina. Imi place materialul, imi plac culorile si mai ales senzatia pe care mi-o da fiecare tinuta pe care o port, fie ca este ea street, smart sau business casual, de cocktail sau black tie. Ador sa ma pierd printre rafturile magazinelor, sa ating hainele, sa imi imaginez cum as putea asorta un obiect vestimentar si cand as putea sa-l port. Pierd ore intregi pe internet, pe toate site-urile posibile de haine, pentru ca asta ma relaxeaza si imi da o energie frumoasa. Imi place sa imi consiliez prietenii sa poarte tinutele in cel mai frumos si mai original mod, pentru ca pana la urma o haina sta cel mai bine pe trupul unei persoane, doar atunci cand este purtata cu atitudine si cu incredere!

As putea sa va plictisesc ore intregi cu povestile mele despre haine…:) dar am sa o fac mai tarziu.

Am urmat cursul de Fashion Styling din cadrul Universitatii de Arte din Londra, cursul de consiliere vestimentara de la Atelierele Ilbah din Bucuresti si multe workshop-uri de fashion din Romania. Am facut un curs de Fashion Blogging, la London College of Fashion, pentru ca imi doresc sa va ofer cat mai multe informatii utile, usoare si frumoase, intr-un mod profesionist. Citesc mult si ma documentez despre tot ce e nou, in trend sau nu, ce se poarta sau ce e necesar sa avem in garderoba.

Va invit sa imi cititi blogul, Graceful Style si sa ma descoperiti pe mine si pe voi prin materialele mele! Imi doresc sa pot ajuta cu idei si sfaturi orice persoana care s-a blocat in dulap sau la cumparaturi, care ar vrea sa faca o schimbare in stilul ei de viata si care vrea sa se simta bine in tinutele pe care le poarta!

Îmi puteți scrie la adresa de mail: yourgracefulstyle@gmail.com

Cu drag,

logograceful-style-black-mic