V-ati intrebat vreodata cine este in spatele hainelor pe care le purtati? Cum este persoana care a creat pantalonii pe care ii porti astazi, cum i-a venit ideea sa croiasca camasa pe care ai purtat-o astazi la birou sau din ce s-a inspirat in momentul in care a inceput sa iti creioneze rochia aceea frumoasa pe care ai purtat-o la ultima petrecere? Cine este ea/el atunci cand pleaca de la atelier, ce se afla in spatele omului creativ, ce pasiuni are si ce aspiratii are?

Toate aceste intrebari si multe altele mi le pun eu de fiecare data cand ating o haina, cand privesc una sau ciar cand ma gandesc la ea!… Si cum orice idee buna vine la ceas de seara, ei bine, intr-o seara, cand Mos Ene refuza sa imi mangaie genele, am avut o revelatie: cum ar fi sa fac o noua categorie pe blog, insotita si de o serie de vloguri, cu si despre aceste creaturi minunate: DESIGNERII ROMANI?!

Si iata ca m-am pus in miscare si cu cele mai mari emotii din dotare, cu multa pasiune si cu drag de oamenii creativi, dragile mele, va prezint noua mea rubrica:

LA O SUETA CU DESIGNERII!

Va invit sa le ascultati povestile si sa ii cunoasteti mai bine pe aceia care se ocupa, din departare, de imaginea si fericirea noastra!

Cu drag,