Asa cum v-am promis, am revenit cu un super mega concurs: 1 MAI la mare!

Pun la bataie, un sejur de 2 nopti, cazare cu mic dejun inclus, pentru 2 persoane intr-o camera dubla, la Hotelul Parc din Mamaia, de 1 Mai ( la alegere cele 2 nopti, in perioada 26 Aprilie – 1 Mai ).

Ce trebuie sa faceti?

Simplu, ca buna ziua 🙂

  1. Asigurati-va ca ati dat like la pagina de facebook Graceful Style
  2. Like la pagina de facebook a Hotelului Parc
  3. Like si share la aceasta postare pe facebook
  4. Etichetati 3 prieteni cu care vreti sa va distrati de 1 Mai la mare.

Pe vremea cand locuiam in Bucuresti, marea ma chema la ea inca din prima zi in care se deschidea sezonul. Era cel mai asteptat moment din an, pentru mine si poate cel mai frumos! Si de ce simteam asa? Pentru ca doar in perioada aceasta a anului la mare este plin de tineri, frumosi, care vor sa se distreze, care vin cu energii pozitive si cu sufletul deschis, marii!

Nu conta unde imi luam cazare, important era sa merg la deschiderea sezonului si sa ma las dusa de valurile marii, in toata valtoarea ei de Mai. Imi adunam gasca de prieteni si cu rucsacul in spate, porneam catre acel vibe, in locul mirific, care ne chema an de an: Mamaia!

Cazarea din concursul meu este la Hotelul Parc, un hotel drag mie, chiar pe malul marii, pentru ca imi doresc tare mult, sa va bucurati de rasariturile si apusurile spectaculoase.

Hotel Parc Mamaia

Asadar, concursul incepe, astazi 1 Aprilie ( si nu este nicio pacaleala ) si se incheie pe 14 Aprilie la ora 00.00. Extragerea se va face pe data de 15 Aprilie ( spre seara, asa cum fac eu mereu extragerile ).

Mult succes!

Cu drag,

Leave a Reply