Dacă privim doar titlul acestui articol și îl luam ca atare, cu siguranță ne vor veni în minte toate acele aplicații cu care ne umplem timpul, în aceste vremuri de pandemie: facebook, instagram, snapchat, tik tok și lista poate continua mult și bine, însă eu astăzi, voi vorbi puțin despre altfel de activități, cursurile online!

Să recapitulăm puțin: nu avem voie să ieșim afară, decât în scopuri bine determinate, nu avem voie să socializăm, trebuie să păstrăm o distanță de câțiva metri cu orice persoană cu care intrăm în contact și musai trebuie să purtăm mască! Bun! Acestea fiind spuse eu m-am apucat de cursuri online!:) Păi trebuia cumva să îmi pun mintea în funcțiune, să îmi ocup timpul dar mai ales să îmi hrănesc pasiunea și să interacționez cu alți oameni, preocupați de același lucruri ca și mine, că tare bine este, atunci când găsim oameni care împărtășesc aceleași pasiuni și idealuri.

Și cum eu merg mereu pe varianta că niciodată nu este suficient ceea ce știm și că suntem într-o permanență învățare, m-am apucat să fac un curs de stilism și tendințe, la Dalles Go, cu Ovidiu Buta. Ei bine, am fost întrebată de unii, de ce fac cursul acesta, că am mai făcut și altele, sunt deja stilist, ce-mi trebuie? Îmi trebuie, pentru că, cu toate cursurile făcute și cărțile citite, în domeniu, încă mai sunt lucruri pe care nu le știam și le descopăr acum. În plus de asta Ovidiu Buta este un stilist pe care eu îl admir tare mult, pentru viziunea și munca pe care o depune în domeniul acesta, este o persoana caldă și un dascăl pe măsură!

Vă povesteam în iarnă că am început colaborarea cu Dalles Go și că voi ține cursurile de stilism vestimentar în Constanța, însă cum pandemia aceasta ne-a lovit din plin, am luat cu toții o mica pauză și m-am gândit că este de bun augur să fiu eu însămi învățăcelul lor și să le urmez și eu cursurile, pentru a avea o experiență perfectă și clară a modului de predare și pentru a-mi îmbunătății cunoștințele, evident.

Ideea acestui articol este, înainte de toate, să încercați, să vă faceți viața mai frumoasă și să nu încetați să învățați lucruri, să le descoperiți, pentru că niciodată nu este prea târziu și niciodată nu este prea mult!

Dacă vă orientați spre cursuri, în perioada aceasta, cele online sunt excelente și aici vă pot recomanda, cu drag, școala Dalles Go, unde puteți găsi de la cursuri de design vestimentar sau de interior, cursuri de PR, e-commerce, fotografie, social media, până la cele de cooking, makeup, stilism vestimentar, design pălării ori pantofi sau chiar parenting și lista continuă la ei pe site: www.dallesgo.ro.

De exemplu eu am în grupă 18 colegi, unii sunt designeri, unii sunt antreprenori, unii sunt piloți sau regizori, însă toți avem în comun aceeași pasiune: frumosul / creativitatea și ne dorim să învățăm mai mult, să descoperim mai mult! Un curs ne dă oportunitatea să întâlnim oameni noi, să auzim povești unice și să mai învățăm ceva. De la 20 de ani am făcut periodic cursuri, de la cele de vânzări, marketing, PR, photoshop ori dezvoltare personala, până la cele creative, de stilism vestimentar sau blogging și din toate am învățat câte ceva. Toate cursurile făcute și cărțile citite m-au ajutat să mai urc o treaptă spre cunoaștere, m-au ajutat să înțeleg mai bine lumea, să ma descopăr pe mine și să-mi dau seama ce vreau de la viață.

Și că tot suntem într-o perioadă în care avem timp mai mult de noi și de sufletele noastre vă recomand cu căldură să faceți ceva pentru voi. Găsiți un curs care vă place, hrăniți-vă un hobby de mult ascuns sau citiți o carte păstrată în bibliotecă pentru zilele în care aveți timp pentru voi. Acestea sunt zilele! Au venit și trebuie să profităm de ele.

Tu ce curs ai vrea să faci? Eu cred ca voi mai încerca unul de public speaking 🙂

Cu drag,


Leave a Reply