Licitatie caritabila pentru femeile diagnosticate cu cancer de san – ATINGEREA CARE AJUTA!

O pereche de manusi Musette pentru o proteza de san externa

Cred ca cea mai de temut boala a timpurilor noastre este cancerul! Acum 20 de ani, parca nu erau atatea persoane in jurul meu care sa sufere de aceasta boala cumplita! In zilele noastre, din pacate, cancerul, parca se raspandeste cu o rapiditate fantastica, lasand rani profunde persoanelor dragi, sechele pe trup si in suflet!

Astazi vreau sa scriu despre femeile cu cancer la san si despre cum le putem ajuta sa le aducem un zambet, despre cum le putem reda acel strop de incredere de care au atat de multa nevoie!

Sunt foarte multe organizatii care lupta pentru ele, pentru a le oferi proteze, tratamente, un strop de speranta si bravo lor! Bravo tuturor celor, care fac ceva pentru aceasta boala, bravo celor care sunt alaturi de oamenii cu nevoi! Asociatia Casiopeea este una dintre ele si inca din 2010 lupta pentru sprijinirea femeilor cu cancer de sân, incercand prin campanii, implicare si devotament, sa ajute aceste femei! 

In campania “Atingerea care ajuta”, m-am alaturat si eu, pentru ca orice lucru marunt, orice gand bun si orice banut in plus, poate sa aduca o fericire in sufletul unei femei mutilate de cancer!

In pragul sarbatorilor vreau sa fac o licitatie, care sa asigure o proteza pentru o femeie ce are nevoie de ea! 

Asociatia Casiopeea impreuna cu Musette au produs o ediție limitată de mănuși rosii, din piele, pe care le folosesc in a strânge fonduri pentru femeile care au nevoie de proteze de sân externe, acele femei care au suferit o masectomie si nu isi pot permit o proteza!

Daca va doriti sa ajuti una dintre aceste femei, va invit sa participati la aceasta licitatie! 

Vom licita perechea de manusi rosie, din piele Musette si vom porni de la suma de 100 de euro – reprezentand costul minim al unui set format din proteză mamară și sutien! 

Detaliile licitatiei: 

Desemnarea câștigătorului: 

o       cea mai mare sumă licitată (în cazul în care sunt mai multe persoane care licitează aceeași sumă, câștigă cine a licitat primul suma respectivă)

o       transfer în contul Asociației Casiopeea în decurs de 3 zile de la finalizarea licitației

IBAN: RO64RNCB0072124220940001, deschis la BCR, Sector 1, București – cu detaliile transferului pe care le voi anunta la final.

Licitatia incepe acum si se termina peste 2 zile!

Haideti sa facem un cadou de Craciun unei femei care a trecut printr-o astfel de trauma si sa ii aducem acel zambet, de care are atat de multa nevoie!

Cu drag,

Graceful Style LIFESTYLE

Leave a Reply