Majoritatea femeilor sunt indragostite de bijuterii si eu ma numar printre ele, evident! :). Am acasa o colectie impresionanta de bijuterii de tot felul, de la cele statement, pline de pietre si materiale, lucrate manual, pana la cele din aur, fine, pe care le port in general la rochiile lungi sau de cocktail.

Bijuteriile sunt acele accesorii care vor face o tinuta sa straluceasca si ii vor da personalitatea fiecareia dintre noi, intr-un mod unic.

Vineri am fost invitata la un eveniment de lansare al brandului de bijuterii Ostara Charms, la City Park Mall Constanta. Bijuterii, sampanie si ciocolata intr-un decor, plin de magie si de carti, la Carturesti…ce puteam sa-mi doresc mai mult intr-o vineri dupa amiaza?!

Impreuna cu bloggeritele din Constanta, am avut parte de doua ore de rasfat si am aflat cine este Ostara Charms? Povestea incepe cu ea, Alina Popa, creatoarea acestor bijuterii, o femeie calda si blanda, un om creativ si visator ce a dat viata unui nou concept, bijuterii din suflet pentru cei dragi. Sunt unice in Europa si speciale datorita amprentei vocale increstate pe ele, a unui mesaj pe care il putem pune pe bijuterie atunci cand o daruim. Ostara Charms lucreaza in argint, aur alb, galben sau roz si reuseste sa aduca emotii in inimile noastre, prin bijuteriile ei fine si prin mesajele speciale!

Daca doriti sa le incercati puteti sa intrati pe site-ul Ostara Charms iar in Constanta le puteti gasi in magazinul Carturesti din City Mall.

Eu mi-am ales deja un model si abia astept sa-l primesc si sa vi-l arat si voua!

Ador oamenii creativi si lucrurile deosebite iar acesta este un proiect atat de frumos, plin de emotii si iubire!

Cu drag,

 

 

 

Leave a Reply