De 1 mai se da startul distractiei la mare si se deschide noul sezon. Petreceri pe plaja, festivaluri de muzica electronica si multa distractie sunt cateva dintre ingredientele celui mai mare eveniment de la noi. Tu ce planuri ai?

M-am gandit sa iti ofer cadou, un weekend la mare de 1 Mai, pentru 2 persoane, la Hotelul Parc din Mamaia****. Suna tentant? Ei bine, iata ce trebuie sa faci pentru a castiga aceasta super vacanta:

PAGINA DE FACEBOOK: https://www.facebook.com/yourgracefulstyle

  1. Da like & share la postare ( si la pagina Graceful Style, in cazul in care ai omis sa faci asta ) 
  2. Comenteaza la postare taguind persoana care vrei sa te insoteasca
  3. Da like la pagina Hotelului Parc Mamaia****

Unde te vei caza? 

Hotelul Parc din Mamaia are 4 stele, este unul dintre cele mai reprezentative hoteluri de pe litoral si iti va oferi tot confortul de care ai nevoie pentru o vacanta minunata! Si sa nu uit de micul dejun delicios pe care acesta il pune la dispozitie pentru toti clientii lui, piscina, sala de fitness, masaj, restaurantul cu un meniu a la carte super delicios si cea mai frumoasa vedere din Mamaia, de la Sky View Barul de la et 14. 

Concursul incepe astazi si se va termina pe data de 18 aprilie la ora 12.00. Pe 19 aprilie voi face extragerea si voi anunta la cine ajunge vacanta.
Mult succes!
 
  
  
  
  

Leave a Reply