Sa fie sanatos cel care a inventat balerinii iar cel care a venit cu ideea nastrusnica sa ii scoata din trend anul acesta, sa poarte el toate porcariile de pantofi, care sunt acum in mare voga.

Exact cum am scris mai sus, anul acest nu se mai poarta balerinii!! Pe bune? Si eu ce fac? Nu sunt genul sport, ma imbrac foarte mult casual, port tocuri si in egala masura, pantofi fara toc. Problema nu este ca nu se mai poarta balerinii dar nu mai gasesc o pereche decenta niciunde… Peste tot vad chestiile acelea blanoase, pe care nu le pot numi incaltari, pentru ca nu inteleg cum se poate incalta cineva pe strada cu ceva destinat unui cadru intim, acasa! Aici, de vina este Miu Miu, care i-a lansat in colectia lui de toamna iarna, anul trecut si a fost preluat de toata lumea…wow ce descoperire, intr-o zi o sa vina  unul cu o idee nastrusnica sa purtam gumari cu toc :)) ( stiti, incaltarile bunicilor din cauciuc – vestitele cizme de ploaie ).

Daca ma intrebati pe mine, eu am de gand sa ii pastrez pe toti, ba mai mult, sa fiu contra curentului si sa port o parte dintre balerini. Anul acesta ii voi purta pe aceia cu varf ascutit pentru ca mi se par mie mai interesanti, dar in niciun caz nu voi renunta la ei.

Foarte multe femei lucreaza in domenii in care trebuie sa stea mult in picioare, care alearga mult pe la clienti, care conduc masinile in majoritatea timpului, acestea au nevoie de incaltari comode. Sigur ca este recomandat sa purtam tocuri, pentru ca sunt feminine si ne subtiaza picioarele, dar hai sa fim serioase, sunt prea putine femei care pot purta tocuri exclusiv. Uneori avem nevoie sa fim lejere, sa ne putem misca usor si sa le facem pe toate, caci traim in era in care ( si acum vorbeste feminista din mine ) femeia trebuie sa isi indeplineasca si rolul ei si de multe ori si pe cel al barbatului. Apropo de asta, sunteti minunate, fetelor! 🙂

Revenind la balerinii nostri, eu va recomand sa nu renuntati la ei si sa ii accesorizati cu posete colorate si haine pe masura, pentru ca orice strop de culoare ne da o stare de bine.

Cu drag,

 

Graceful Style Fashion ,

Leave a Reply