Inainte de toate, ce sunt Premiile Globul de Aur?

Premiile Globul de Aur sunt premii americane pentru filme și seriale, oferite în fiecare an în timpul unei cine de lux. Acordate începând cu anul 1944, Globurile de Aur, ocupă un loc important în seria de premii cinematografice ele afland-se pe locul 3 în topul celor mai vizionate festivaluri ale anului, după Premiile Oscar și Premiile Grammy. Premiile Globul de Aur sunt decernate la sfârșitul lunii ianuarie pentru filmele sau seriile TV rulate cu un an în urmă.

Anul acesta, Premiile Globul de Aur, editia cu numarul 74, s-au desfasurat la Hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.

Stiati ca… cinci filme împart recordul pentru cele mai multe trofee câștigate: Doctor Jivgo, Love Story, Nasul, Zbor deasupra unui cuib de cuci și S-a nascut o stea, fiecare primind câte cinci trofee insa anul a acesta, musicalul LA LA LAND a doborat toate recordurile in materie de premii de pana acum, plecand acasa cu nu mai putin de 7 trofee!

Privind de la departare un eveniment de asa mare anvergura,  am stat si am admirat tinutele actritelor invitate la eveniment. In presa au aparut o multime de pareri pro si contra referitoare la rochiile imbracate, insa eu nu voi face comentarii rautacioase la adresa niciuneia dintre actrite, pentru ca le respect foarte mult munca si pana la urma cel mai usor este sa aratam cu degetul si sa radem de capra vecinului, nu-i asa?

Am ales cele mai frumoase 10 rochii de la acest eveniment si vi le prezint si voua. Cam toate tinutele sunt din colectiile noi si sunt perfecte pentru un eveniment black tie.

 

1.Giuliana Rancic – Rani Zakhem

2. Kristen Bell – Jenny Packham

3. Emily Ratakkowski – Reem Acra

4. Emma Stone – Valentino Haute Couture

A castigat premuil pentru *Cel mai bun rol principal feminin într-un film comedie/ musical:”La La Land”*

5. Chrissy Teigen – Marchesa

6. Natalie Portman – Prada

7. Lily Collins – Zuhair Murad

8. Mandy Moore – Naeem Khan

9. Sofia Vergara – Zuhair Murad

10. Naomi Harris – Armani Prive

Cu drag,

Leave a Reply