De obicei femeile care au parul drept il vor ondulat si cele care il au ondulat il vor drept…acum cine sa ne mai inteleaga si pe noi? 🙂 Parul meu este drept, fin si foarte moale. Am un par tare ciudat, pisicos si usor rebel. Singurul lucru care-l poate pune la punct este domnul fixativ, dar nu oricare, ci acela super puternic.

Am un eveniment foarte important si imi doresc o coafura frumoasa, din bucle cumva, dar totusi sa fie altceva, sa imi dea un aer de eleganta si sa reziste toata seara! Pun mana pe telefon si o sun pe hairstilista mea, Georgiana, de la Stagio Hairstyle sa ma ajute( v-am mai vorbit despre ea in materialul cu tunsoarea bob ).

Inainte de toate, trebuie sa nu uitam, ca pentru un coafat de bucle este de preferat ca parul sa nu fie proaspat spalat, pentru ca in acest fel coafura si buclele implicit, vor rezista mai mult.

Cu parul spalat cu o seara in urma incepem operatiunea: coafura rebela! 🙂

Pasul 1.

Se onduleaza parul, suvita cu suvita, cu ondulatorul si fiecare bucla se strange intr-un cleste, pentru a se fixa mai bine

Pasul 2.

Se desfac suvitele ondulate, se tapeaza usor parul la radacina si apoi se fixeaza bine

Pasul 3

Se ia fiecare suvita  si cu un pieptan de volum, se strange parul printr-un tapaj pe latime

Pasul 4

Odata parul ridicat, tapat si fixat sunteti gata de plecare

Et voila…

  

“Daca vrei sa surprinzi, indrazneste cu aceasta coafura care sa iti puna in valoare personalitatea: buclele rebele, nefinisate, vor radia, daca realizezi contrastul cu parul finisat in partea calotei.” Georgiana, Stagio Hairstyle

Mie personal, imi plac tare mult aceste coafuri nefinisate, ma inspira, ma fac sa zambesc si sa radiez oriunde as fi. Chiar daca pare mult tapaj si fixativ, cu putin ulei de cocos aplicat pe varfuri, la baie, timp de 5 minute, ajutata apoi de un pieptan, cat este uleiul in par, sampon si masca pe lungime, imi pastrez un par frumos si sanatos.

Fiti speciale in fiecare zi!

Cu drag,

 

Graceful Style Beauty , , ,

Leave a Reply