In fiecare an, de 8 Martie, imi pun in gand si cu voce tare, vesnica intrebare: CE FAC DE ZIUA FEMEII?? In tineretile mele, nu ca acum as fi vreo batrana, dar pe la 20 de ani, imi placea si mie, ca oricarei tinere dornice de senzatii tari, sa ies cu fetele la un spectacol de striptease…Am fost de cateva ori, m-am holbat si eu, ca tot omul si mi s-a luat, de la holbat probabil…

Asa ca de cativa ani incoace, caut locatii dragute, linistite, in care pur si simplu sa savurez o cina buna, in compania prietenelor mele. 

Stiu ca nu suna a concurs, de fapt trebuia sa incep cu asta si sa anunt cu surle si trambite, dar chiar v-am pregatit un concurs. 

Miza este un voucher pentru tine si prietena ta cea mai buna de 8 Martie in valoare de 300 lei, la restaurantul Unique din Constanta…si daca nu esti din Constanta si vei vrea totusi sa participi, iti voi da acest voucher in oricare zi din anul 2019, ca sigur vei avea un drum la mare. Ce zici, te bagi?

Iata ce trebuie sa faci, pe pagina mea de facebook:

  1. Like cu inimioare la aceasta postare
  2. Share pe pagina ta de facebook
  3. Like la pagina restaurantului @unique 
  4. Tag prietena care vrei sa te insoteasca la masa

Concursul incepe pe 27 Februarie si se termina pe 4 Martie, la ora 00.00. Extragerea o voi face pe 5 Martie si pana la sfarsitul zilei voi anunta castigatoarea. 

Mult succes!

Graceful Style LIFESTYLE

Leave a Reply