Pe străzi, prin oraș este forfotă, este agitația aceea înainte de liniște. În alt an acea liniște însoțită de obrajii roșii de la frig, prevestea ninsoarea. Nu cred ca vom avea anul acesta ninsoare, dar va veni ea. E puțin ciudat Crăciunul fără zăpadă, însă începem să ne obișnuim cu asta…căci de câțiva ani încoace cam ăsta e decorul.

Am alergat zilele astea, ca o nebună, prinsă în mreaja cumpărăturilor, parcă s-ar închide magazinele vreo lună, asta fac an de an, să fie belșug.

Am reușit să-mi decorez bradul și casa, tot astăzi, în Ajunul Crăciunului, însă sunt fericită, pentru ca am făcut-o cu ai mei dragi. Mai lipsea o cana cu vin fiert și un colind pe fundal, în rest totul avea acel iz de Crăciun.

Până la urmă Crăciunul este despre familie, despre bucuria copiilor atunci când găsesc dimineața, sub brad, cadourile lăsate de Moș Crăciun, este despre iubire și înțelegere, despre cum să fim mai buni, mai calzi și cum să dăruim. Iar la partea asta cu darurile, nu ma refer neapărat la cadouri materiale, ci la cum să le dăm celor dragi nouă, atenție, iubire și umărul de care au nevoie!

Anul ăsta pentru mine a început cu dezamăgiri, cu tot felul de gânduri de ce unii oameni pot face rău gratuit. Însă, pe măsură ce timpul a trecut, am înțeles că atunci când nu avem așteptări nu avem cum să fim dezamăgiți…știu, sună ca un clișeu și de fapt cu toții știm asta, însă în momentul în care trecem prin acest gen de experiențe, nu mai gândim așa. Până la urmă eu cred ca tot ce ni se întâmplă are un motiv și că noi trebuie să trecem prin anumite experiențe pentru că avem lucruri de învățat.

Eu am învățat anul acesta să iert și am învățat că oamenii trebuie luați ca atare….și cine suntem noi să îi judecăm pe ceilalți? Fiecare are karma lui și învățămintele sale, așa că bucurați-vă de lucrurile frumoase cu care v-a binecuvântat Dumnezeu și căutați-vă fericirea și în cele mai mărunte lucruri. Iertați și fiți mai buni…și începeți cu voi înșivă!

Crăciun fericit!

Graceful Style LIFESTYLE ,

Leave a Reply