Craciunul este cel mai frumos moment din an, in care toata familia se aseaza la masa impreuna, se discuta, se rade mult, se mananca si mai mult 🙂 se spun colinde si se deschid cadourile din jurul bradului. Este o atmosfera calda, impodobita cu cele mai alese bucate si cu cele mai frumoase amintiri.

De obicei, dupa o zi lunga de pregatiri, curatenie prin casa si aranjatul mesei, ma simt ca o bunicuta, obosita dupa atata truda si tot ce-mi doresc ( chiar inainte de a veni invitatii ) este sa ma bag in pat si sa dorm vreo 12 ore….dar este doar un vis usor egoist pe care mi-l inlatur din minte cu un dus caldut.

Va dati seama ca nu mai am niciun chef sa ma machiez si sa imi pun pe mine rochia draguta pe care mi-am cumparat-o special pentru acest moment si pe deasupra sa mai si zambesc frumos atunci cand prichindelul meu mic varsa ceva pe fata de masa sau pisica se duce la litiera si imprastie tot nisipul pe jos…pentru ca nu mi-am dat seama cat de repede a crescut si nu i-am luat o litiera mai mare :). Trag aer in piept, ma uit la ceas si imi dau seama ca in 15 minute trebuie sa soseasca invitatii. Intru in panica! Ies din panica! Trag repede rochia neagra din dantela pe mine, imi pun un dres, ca totusi afara e cam frig si alerg, aproape dezechilibrandu-ma, spre baie sa ma machiez. Am invatat ca un machiaj decent se poate face in maximum 7 minute, dragelor, pe acesta l-am facut in 5 minute!!! Am reusit! Am stabilit un nou record :). Ma uit in oglinda, imi trec mana prin par ( multumita ca am resuit cu o seara in urma sa-l spal si sa-l indrept ) si imi pun in picioare o pereche de pantofi stiletto negri, chiar daca masa de Craciun o pregatesc eu, atunci cand vor veni invitatii va trebui sa arat impecabil! Si suna la usa 🙂

Craciun fericit!

 

logograceful-style-black-mic-1

 

Leave a Reply