A reînceput sezonul nunților. Ai mulți prieteni și rând pe rând fiecare își găsește jumătatea și vrea să facă pasul cel mare. Nimic mai frumos de atât, însă cu cât evenimentul se apropie mai repede cu atât iți dai seama că habar nu ai ce să porți.

Este prietena ta bună îi îți trebuie o rochie nouă, lungă, frumoasă și vaporoasă. Te-ai tot uitat prin dulap, poate, poate să mai resuscitezi vreo rochie veche, însă prietena ta mireasa, te-a însoțit la toate evenimentele din ultimii ani și mulți dintre prietenii ei, au fost printre invitați, împreună cu voi, așa că mai toate rochiile vechi apar în diferite poze de la evenimentele trecute, cu ei, așa că nu ai nicio șansă să iei una pe care o ai.

Ce-ți rămâne de făcut? Păi ai câteva variante:

  1. SUNI UN PRIETEN…
  2. CAUȚI PE INTERNET CEVA…
  3. O APUCI LA PAS PRIN ORAȘ…
  4. CITEȘTI ACESTE RĂNDURI, DECI ESTE VARIANTA CÂȘTIGĂTOARE, CACI SIGUR ÎȚI VOI DA O IDEE BUNĂ, RAPIDĂ ȘI LA ÎNDEMANĂ 🙂

Acum câteva luni am fost la lansarea colecției de primavară – vară a Clarei Rotescu, Miau și am descoperit o mulțime de rochii de seară, perfecte pentru acest tip de evenimente și nu numai.

Evident că nu am putut doar să privesc colecția, ca o simplă iubitoare de modă, ci am îndraznit, la ceva timp după, să dau navală în magazinul Victoria Gallery din Constanta, și să le privesc îndeaproape.

Le-am atins, le-am mirosit, le-am probat și am luat câteva cu mine, pentru a le fotografia și astfel, să vi le prezint vouă.

Lucky me, nu? Așa m-am gândit și eu.

Și iată dragile mele, cum puteți arăta ca niște prințese / contese, la nunta prietenei voastre, în niște rochii superbe, la niște prețuri ok.

  • O rochie care mi-a plăcut tare mult datorită culorii superbe, acest albastru ciel, culoarea mea preferată de vară. Acest gen de rochie îl puteți purta la o petrecere de nuntă, botez sau logodnă.

  • Cea de-a doua rochie îmi dă un aer de contesă a timpurilor noastre, are o culoare frumoasă, caldă și este lucrată cu multe inserții feminine, cu accente florale.
  • De obicei păstrez ce-i mai bun la sfârșit, și asta pentru că am gasit una cu adevarat spectaculoasă și este exact acel model de rochie care apare in toate pozele de la nuntă și care face furori printre invitați. Și vreți să vă spun un secret? Nici măcar nu este o rochie, este o fustă amplă, cu talie înaltă și o bluză cu multe volane, ambele având aceeași culoare :). Indrazneste sa fii creativă și să fii altfel!

În cazul în care ți-am făcut poftă de cumparaturi și ți-am dat idei bune, te poți duce la Victoria Gallery in Mall Baneasa Bucuresti sau în City Park Mall Constanța și vei găsi multe modele ale Clarei Rotescu. În cazul în care ești din alt oraș atunci poți intra pe site-ul ei și vei lua legatura direct, cu echipa Clarei Rotescu.

Acestea fiind spuse, mă apuc de căutat rochie pentru o logodna la care voi participa in calitate de nașă, în curând. Abia aștept!

Cu drag,

Graceful Style Fashion ,

Leave a Reply