Sunt cateva lucruri pe care o femeie trebuie sa le stie in ceea ce priveste moda si felul in care ne imbracam corect! Unul dintre aceste lucruri, chiar daca pare banal, este dresul, ciorapii sau cum vreti sa le mai spuneti. Acest dres, la care fac referire acum, este obiectul vestimentar care imbraca picioarele si se termina in talie.

De ce este atat de important? Pentru simplul motiv, ca daca nu este purtat corect, poate sa strice cea mai frumoasa sau scumpa tinuta si va poate transforma ZIUA intr-una in care multe femei se uita ciudat, isi dau coate si susotesc pe la spate!

Sa incepem cu inceputul! Dresul, de orice fel ar fi el, se poarta DOAR ziua! In niciun caz nu va luati un dres la o petrecere seara. Daca este prea frig afara si aveti un cocktail sau o iesire in club, va puteti imbraca cu o salopeta. In felul acesta piciorul este acoperit si nu mai avem senzatia aceea de vaj puternic 😉

Cum il purtam ziua? Pe vremea asta, sunt doua variante de a-l purta corect: ori ne luam un dres mat, foarte gros, ori ne luam unul mai subtire cu modele. In niciun caz nu purtam dresul acela de simplu 10-15 den, nici macar la birou! Daca nu puteti purta dresuri groase, atunci va recomand sa va luati un dres cu model mai subtire sau clasicul pantalon.

Daca aveti o petrecere seara si v-ati cumparat deja o rochie mini sau midi, mai ales lunga si totusi afara sunt -10 grade, ori renuntati la rochie pentru moment, ori va duceti fara dres, cu orice risc.

Am vazut de multe ori doamne care poarta dres subtire, de culoarea piciorului, cu pantofi decupati….aceasta este cea mai mare greseala vestimentara! La ce bun acel pantof decupat ( mi s-a suflat in casca ca nu se mai poarta sezonul acesta ) cu un dres?! Singurele exceptii de la aceste reguli sunt mamele sau bunicile noastre care au totusi o varsta si nu le mai putem corecta acum. Ele pot pastra dresul de culoarea piciorului subtire, dar cu o pereche de pantofi clasici, inchisi.

Sunt mici trucuri care fara sa ne dam seama, pot imbunatati o tinuta, vizibil! Da, este iarna afara, dar asta nu inseamna ca nu putem purta fuste sau rochii, cu dres mat, negru sau colorat, cu botine, ghete sau cizme inalte. Si credeti-ma pe cuvant, va tin de cald si va fac mai atragatoare!

Cu drag,

Graceful Style Fashion , ,

Leave a Reply