La fel ca si in cazul hainelor, ochelarii de soare au parte de colectii speciale si de lansari de doua ori pe an. Au trecut de la un simplu accesoriu care era purtat de putine persoane acum cateva decenii, la un accesoriu folosit de aproape toata lumea. Pe de o parte ii folosim sa ne protejeze ochii de razele puternice ale soarelui, pe de alta parte, perechea potrivita, ne da un alt aer si ne simtim mai frumoase, mai increzatoare in noi.

Ca sa ne simtim bine in pielea noastra si sa ne placa sa ne admiram cu ochelarii de soare la ochi, trebuie sa ne alegem perechea potrivita pentru noi. Cum facem asta?

Va recomand sa mergeti intr-un magazin de ochelari ( o optica eventual ), asa sunteti sigure de autenticitatea lor si sa va luati pe rand, de pe raft, cate o pereche, sa probati. Intrebati vanzatoare ce noutati are, ce promotii are, ce va recomanda pentru tipul vostru de fata, ea va poate da sfaturi bune si obiective. Sa nu va opriti doar la o pereche sau doua, pe motiv ca se uita vanzatoare ciudat la voi! Probati cat de multe perechi de ochelari puteti, doar asa va veti da seama cu care dintre ele va sta mai bine. Faceti-va poze in timp ce ii puneti la ochi si consultati-va cu o prietena in care aveti incredere.

La final nici macar nu trebuie sa cumparati vreo pereche de ochelari. E bine sa va uitat si  a doua zi peste pozele facute, sa mai intrati intr-un alt magazin si abia apoi, cand sunteti sigura ca ati gasit perechea potrivita de ochelari de soare, sa o luati.

Ca si ceasurile, ochelarii de soare sunt un accesoriu foarte important si costisitor. De aceea e bine sa investiti intr-o pereche de ochelari de calitate si sa fiti sigura ca este perechea perfecta. Va va insoti multi ani si va va binedispune ori de cate ori o veti purta.

Anul acesta se poarta ochelarii de soare usor atipici, cu forme geometrice si aplicatii extravagante. Pentru voi este in trend perechea potrivita de ochelari. Asa ca, daca nu i-ati gasit deja, va urez cautare placuta si multe selfie-uri 🙂

Ochelari de soare – primavara/vara 2017

  

  

Preferatii mei, Dolce & Gabbana

 

Cu drag,

Graceful Style Fashion ,

Leave a Reply