Eu sunt foarte atenta si interesata de ingrijirea personala, cred ca asta este cel mai important lucru, la o femeie si ori de cate ori am ocazia, pledez pentru el!

Manichiura este pentru mine, alaturi de dantura, cel mai important aspect la o femeie. Daca cu parul mai putem pacali, cu un sampon uscat, aplicat repede, in criza de timp sau cu sprancenele, dam repede cu un fard sau un creion si corectam ce putem, ei bine, manichiura, daca a sarit putina oja de pe varful unghiei si mai erau si date cu oja rosie …atunci este cu adevarat o problema!

Stiti, cand va duceti la o intalnire si vreti sa va prezentati, scotand cartea de vizita din poseta? Imaginati-va cum acea carte de vizita este mototolita si patata de cafea…o mai dati, clientului cu care vreti sa semnati contractul cel mare? Nu cred…Si…l-ati pierdut??? Eu zic ca da!

Asadar, fiti atente la manichiura, ea este cartea voastra de vizita! Daca va sare oja de pe unghii si nu aveti timp sa va faceti unghiile, stergeti-le de tot sau daca sunteti date cu oja semipermanenta si vi se ia de pe unghii, mai bine luati forfecuta si le taiati putin! In orice caz aveti grija de mainile voastre!

Si acum sa trecem la ce se poarta sezonul asta sau de fapt la cam ce se poarta tot anul, caci in materie de oje, lucrurile sunt mai simple si se cam schimba o data pe an, maximum :).

Sa incepem cu forma unghiilor.

Specialistii recomanda unghiile scurte si ovale. Aici evident, fac exceptie, formatul unghiilor mici, ce ar trebui purtate mai lungi, pentru a alungi degetele.

Eu eram adepta manichiurii pe drept, dar nu puteam sa stau in banca mea, asa ca de vreo 2 luni m-am dat pe oval si ce sa vedeti, imi place mult noul trend si forma unghiilor mele 🙂

In materie de culori, avem din ce alege:

1. Rosu si negru


2. Culori pastelate

3. Culorile neon

4. Culorile metalice

Din punct de vedere al modelelor, anul 2019 vine cu mult sclipici si multe pietre:

Sclipici

Pictura pe unghii

Ombre

Forme geometrice

3D

Si ca sa concluzionam cum trebuie, dragile mele, daca vreti sa fiti in trend, in materie de unghii, fiti cat mai colorate, pline de viata si cu ascutimea la purtator :).

Zi frumoasa si insorita sa aveti, ca pe strada mea a venit vara!

Cu drag,

Leave a Reply