Bradul este cel mai frumos accesoriu de Craciun. Fie ca este natural sau nu, impodobirea bradului este un moment emotionant, plin de creativitate si de voie buna. Eu cred ca acest accesoriu trebuie sa fie in ton cu mobilierul pe care-l avem in casa si cu nunantele draperiilor si ale peretilor. De aceea orice mi-ar spune mie un designer ca anul acesta se poarta genul minimalist de brad ( adica acel brad mic din plastic, pus pe masuta din sufragerie ) sau globurile in nuante de mov si roz, i-as zambi politicos si i-as spune ca la mine in casa acel tip de brad nu are ce sa caute… de ce? pentru ca nu imi plac brazii mici din plastic, nu imi place culoarea mov si rozul prafuit imi place sa-l imbrac, nu sa-l atarn tantos in casa!

Asadar, in functie de culorile pe care le avem in casa si de stilul nostru, ne vom impodobi si bradul. Intr-adevar, nu se mai poarta beteala si globurile acelea alungite, sidefate, dar putem folosi multe din accesoriile anilor trecuti.

Treaba asta cu ce este in trend in materie de brazi sau in materie de decoratiuni pentru Craciun este exact la fel ca tot ce se intampla in moda. In fiecare sezon designerii vin cu noi colectii si automat noi trenduri si asta ar insemna ca noi sa ne schimbam garderoba, in totalitate, de cel putin 2 ori pe an…eu sunt de parere ca in fiecare sezon trebuie sa ne luam cateva piese in trendul sezonului respectiv, pe care sa le accesorizam cu succes intregii noastre garderobe.

Inainte cu o saptamana de Craciun, imi gasesc bradul perfect pentru mine ( imi place sa fie natural si bogat ), imi caut decoratiunile de anul trecut, imi aleg o culoare care sa predomine si alta care sa ii dea putin mai multa viata si ma apuc de impodobit. Citesc cateva materiale despre decoartiunile de Craciun, ma plimb prin magazine la vanatoare si imi completez colectia cu inca cateva accesorii ( in fiecare an imi iau ceva nou pentru brad ). De asemenea vad daca decoratiunile pentru masa ( care si ele sunt foarte importante ) imi mai plac si le pot folosi tot pe acelea sau le adaug cateva noi si refac putin tematica si culorile.

Fiecare brad are o poveste, noi rescriem povestile brazilor nostri in fiecare an. Scrie si anul acesta o poveste memorabila impreuna cu bradul tau si decoreaza-l pe ritmuri de colinde, cu un pahar de vin fiert, alaturi de cei dragi! Si atunci vei avea cel mai frumos brad, in trendul tau!

stylish-country-christmas-home-decor     christmas-home-decor-inspiration-for-your-s1homes-com-blog-smiledonweb     christmas-home-decor-ideas-2 0d8c5424ef95d381ad1e504290aadf65     creative-christmas-holiday-decor-ideas-for-small-spaces_02

simple-christmas-dining-table-decoration     caa52b1950729333593b713d4a4fa182     best-christmas-home-decor-ideas-06

1446496277-christmas-stairway-decor-stockings     christmas-home-decor-chs5bz5w     420f77579370793c1148ee6eff5a5e08

Cu drag,

Leave a Reply