Ce va inspira imaginea de mai sus? Am ales sa fac acest material pentru ca aceasta imagine imi inspira putere!

Aceste 5 femei frumoase, care intamplator imi sunt si prietene ( norocoasa de mine 😉 stiu sa poarte rochiile. Au o atitudine extraordinara si o energie care emana putere si siguranta!

Aceasta imagine seamana cu un cadru de film Sex and the City in care ele sunt sigure pe ele, frumoase, puternice si cu sex appeal, mai mult decat atat au reusit, fiecare dintre ele, sa transmita camerei, acest lucru!

Dragile mele, cel mai sexy mod de a purta o rochie este atitudinea cu care o purtati! Poate fi o rochie de 300 de lei sau una de 3000 de euro, din matase naturala sau din lycra, nu conteza nimic din toate astea, tot ce conteaza este sa va simtiti bine in pielea voastra si inainte sa plecati de acasa, sa va uitati in oglinda si sa va placa ceea ce vedeti!

In fiecare sezon, designerii vin cu noi colectii, vin cu noi materiale pe care le propulseaza si devin, colectii si materiale in trend. Eu cred ca sunt anumite piese vestimentare care nu isi pierd din valoare niciodata si cred ca acel trend este doar o chestiune de gust si de fiecare persoana in parte.

Credeti ca aceste rochii se mai pot purta si peste 3 ani? Ei bine, ele au fost purtate acum 2 ani si inca mai sunt in trend….de ce? Pentru ca sunt niste piese vestimantare si niste materiale care nu isi pierd valoarea in timp si mai presus decat orice, pentru ca au fost purtate cu STIL!

Purtati cu stil si gratie orice rochie si veti arata minunat!

Cu drag,

logograceful-style-black-mic-1

 

Graceful Style Fashion ,

Leave a Reply