Stau pe canapea cu telefonul in mana si imi ridic privirea la fereastra din fata mea. Ninge! In fiecare an, de ziua mea, ninge ori sunt nameti de jumatate de metru. Imi trece prin minte un gand…oare la fel era si in ziua in care am venit pe lume?! Dau sa o sun pe mama dar ma opresc, pentru ca altfel s-ar opri inspiratia si degetele care tasteaza de zor. Probabil ca la fel de frig a fost si in ziua in care m-am nascut, imi spun in gand si in scris si incep sa ma pierd iar printre ideile din capul meu.

In seara asta voi iesi cu fetele mele dragi, din orasul meu natal, sa dansam! Imi este atat de dor sa dansez, incat as face-o oriunde! Mi-am pregatit deja tinuta si am de gand sa fie o seara fantastica! Nu stiu cum sunteti voi, dar eu de fiecare data cand este ziua mea vreau sa o serbez cumva! Vreau sa fac din ea o zi memorabila! De ce? Pai niciodata nu voi mai implini varsta de astazi. Ce ati citit mai sus putem trece deja la timpul trecut, nu? ?

Astazi implinesc 34 de ani! Dumnezeule, cand am adunat atatia ani??? Parca mi s-a umplut gura de cifre ?. Ma simt ca la 20 de ani! Sincer! Oare cand voi implini 60 de ani ma voi simti tot ca la 20 de ani?!

Acum fix 4 ani mi s-a schimbat viata! Am devenit sotie, mama, mi-am schimbat numele, orasul, semnatura…mi-am schimbat identitatea! Dar stiti ceva? Imi place noua Lory ( by the way, asa ma striga prietenii ). Sunt fericita cu familia mea si cu viata pe care o am. Sunt implinita si zambesc des, chiar si acum cand imi dau seama ce debitez…ba nu, acum am inceput sa rad cu pofta ???.

Toata viata mea m-au pasionat hainele. Am sa caut pe la ai mei parinti schitele pe care le faceam, cand eram in scoala generala. Tatal meu ma punea sa invat mereu…si cand zic mereu era NON STOP! Ma plictiseam, evident! Asa ca imi luam cartiele de istorie ori geografie, le puneam pe genunchi, in pat stand, si deasupra lor puneam caiete pe care desenam ?. Faceam schite, multe schite de haine si visam ca intr-o zi sa am eticheta pe ele. Asa ca in loc sa studiez geografia ori istoria eu creionam de zori, haine! ?

Imi place tare mult sa evadez aici! Blogul meu este ca jurnalul acela pe care majoritatea dintre noi il aveam in liceu. Doar ca de data asta nu-l mai tin sub cheie. Secretele mele sunt si ale voastre ?.

Ma imbrac si plec spre coafor, am o zi lunga in fata si plina de fericire! Sentimentul asta e atat de frumos ca nu vreau sa-l las din maini in viata asta! Si telefonul suna si zambesc din nou! Este ziua mea si sunt fericita!

Va dau si voua din fericirea mea si va multumesc ca faceti parte din ea!

Cu drag,

Graceful Style LIFESTYLE ,

Leave a Reply