A mai trecut un an…un an frumos, plin, din care am invatat multe lucruri, in care mi-am facut multi prieteni si am mai urcat o treapta pe scara cunoasterii. Am bifat cursuri, workshopuri, carti si ganduri multe, asternute aici, pentru sufletul meu si pentru voi! Am cunoscut o multime de oameni frumosi, am vizitat locuri pline de istorie si de magie si m-am bucurat de familia mea minunata, in fiecare zi!

La fiecare inceput de an, imi fac o lista cu dorintele mele si planurile pe care le am pentru urmatoarea perioada.

Imi doresc sa scriu o carte, aceasta este o dorinta de-a mea arzatoare, care licare in mine  ca o luminita ce se vede la capatul tunelului. Inca nu ma simt pregatita sa fac acest lucru, inca nu este momentul si inca mai am multe lucruri de invatat, dar intr-o zi am sa fac acest pas…acesta este un mic secret al meu pe care am vrut sa-l impartasesc cu voi :). De fiecare data cand scriu aici, o fac cu tot sufletul, chiar acum m-am surprins singura, zambind…si zambesc iar :).

Este atat de frumos sa avem hobby-uri, sa avem pasiuni care sa ne relaxeze si sa ne faca sa zambim! Blogul meu este pasiunea mea pentru scris si pentru haine, sunt indragostita de cuvinte si de accesorii, de materiale, de mirosul lor si de tot ce inconjoara o femeie.

Iubesc sa fiu femeie si daca Dumnezeu m-ar pune sa aleg ce as vrea sa fiu in viata urmatoare, tot femeie mi-as dori sa fiu :).

Acum, noi toate avem nevoie, ca in afara de serviciu si familie sa ne pastram cateva ore si pentru sufletul nostru. Fie ca citim o carte, ori ne uitam la un serial sau pur si simplu ne plimbam putin prin parc, lasand gandurile sa zboare printre crengile copacilor goi, care-si asteapta hainele albe de iarna, avem nevoie de timpul nostru!

Trebuie sa va marturisesc ca eu ma relaxez tare mult atunci cand ma plimb prin magazine sau cand citesc o carte :), ma ajuta sa ma deconectez de problemele cotidiene si imi dau un suflu nou.

Cu toate astea am nevoie sa invat mai mult si sa cunosc oameni noi. Cum pot face asta? Mergand la diverse cursuri, seminarii si workshopuri, din domeniul care ma intereseaza pe mine.

In ultimii ani, aceste activitati extracuriculare au inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult, sa fie cautate si sa se organizeze cam in toate orasele mari.

Am sa va dau un top de 4 astfel de scoli in Bucuresti, in care puteti invata despre orice: de la cursuri de actorie, design vestimentar, pictura, dansuri, bunele maniere, public speaking, cursuri foto, parfumuri si palarii, pana la cursuri de contabilitate, HR, PR, formator si multe alte specializari, acreditate de Ministerul Muncii. Asadar, va puteti relaxa, gasindu-va un hobby si-l puteti transforma, incet incet, in job-ul visat.

1. Atelierele ILBAH

2. Dalles GO

3. Fundatia Calea Victoriei

4. F64

Toate scolile de mai sus au programul after work sau in weekend, astfel incat sa permita oricui sa faca un curs, in timpul liber. Eu am facut cursul de stilism vestimentar la Atelierele Ilbah si mi-am pus pe lista, anul acesta o serie de alte cursuri care sa ma ajute in dezvoltarea mea personala.

Tu ce ti-ai propus pentru tine si pentru sufletul tau, anul acesta?

Cu drag,

 

Leave a Reply