Deseori stau cu ochii deschiși și mă întreb, oare cum aș fi arătat dacă trăiam acum 150 ani…probabil purtam rochiile acelea lungi, bufante, cu multe fundițe, cu parul prins în codițe. Parcă mă văd, cum aș fi meșterit toată ziua prin gradina mea plină cu flori, cu pălăriile mari și colorate și ușor murdară pe nas, de pamânt :).

Acasă, în zilele noastre, sunt posesoarea unei gradini micuțe și cochete, de care, recunosc, se ocupă in mare parte, al meu iubit, însă ador să mă trezesc dimineata și să îmi beau cafeaua în foișor, chiar și zilele acestea când încă nu s-a încălzit așa cum ar trebui. Îmi place să îmi pun o pătură pe mine și să mă ghemuiesc pe băncuța din foișor, lăsând vântul de primavara să-mi gâdile nasul, ascultand toate vietățile cerului, care-și cântă și ne încântă diminețile. Așadar mă interesează și îmi place să știu ce mai este nou în materie de mobilier de gradină, îmi place să descopar cât mai multe flori și îmi place să am grijă de iarba și de copacii din curtea mea. Apropo de copaci, am un vișin din care, în fiecare an, am scos mai multe borcane de dulceață și chiar mă gândeam ca anul acesta să vă fac și vouă cadou câteva.

Zilele trecute, am fost in vizită la City Park Mall Constanța, la Popup-ul Brico Depot, unde am găsit o mulțime de idei de cum să ne amenajam grădinile sau chiar terasele.

Brico Depot s-a pregătit pentru sezonul de primavară-vară cu o mulțime de accesorii, mobilier și unelte pentru gradină și cum putea să le prezinte cel mai bine, decat într-un pop-up store, aranjate, puse pe poziții, cu prețurile pe ele, asteptându-și clienții să le testeze.

Evident că, ajunsă la stand, am testat setul de cafea din gama MAEVEA si m-am tolănit pe șezlongul din gama NEVA, închipuindu-mi cum ar fi, să le am la mine în curte, sub bradul cel mai înalt și să îmi mut locul de cafea, în fiecare zi, dupa stare, când in foșior, când sub brad, iar când mă plictisesc și soarele începe să strălucească tare pe cer, să mă așez pe șezlong și să visez cu ochii deschiși… 🙂

De asemenea m-am oprit în fața grătarului ROCKWELL expus și mi-am dat seama că noi avem unul vechi și ar merita și el schimat, să-l lăsam să se odihnească, ca și-a făcut treaba cu demnitate în ultimii ani, hey iubitule, ce părere ai de ideile mele? 🙂

Mașina electrică de tuns iarba, ERBAUER sau gardurile din GAMA NEVA, toate au fost concepute pentru a ne ușura munca în grădină și pentru a avea acel colț de rai, plin de culoare și de viață, în gradină sau pe terasa noastră!

Pop-up Store-ul Brico Depot se află la intrarea principală a Mall-ului City Park din Constanța și va fi acolo până pe 9 Mai, cu multe surprize și concursuri, cu premii pe loc, atât pentru adulți cât și pentru copii. Tot la capitolul concursuri, puteți câștiga un fotoliu balansoar, ca cel de mai jos, acesta fiind expus la Pop Up, printr-un concurs organizat de Brico Depot, pe pagina lor de facebook.

In vizita mea la Pop Up, am aflat că Brico Depot a preluat toate magazinele Praktiker din țară, implicit din Constanța, așadar dacă vreți să mergeți la cumpărături, acum aveți și mai multe locații din care vă puteți alege mobilierul dorit, la cele mai bune prețuri.

Și fashionistele au grijă de casele și de gradinile lor, iar eu cu siguranța mi-am făcut o lista de dorințe, cu ce as vrea să îmi pun în grădină.

Vă invit sa vizitați Pop-upul Brico Depot pentru că veți gasi, cu siguranță, o mulțime de lucruri frumoase și folositoare pentru casele voastre. Și in plus, veți câștiga o mulțime de premii folositoare.

Cu drag,

Leave a Reply