Da, tocmai ce a mai trecut un 1 Mai frumos, insorit si plin de petreceri. In primele zile, cu toate ca soarele a fost pe cer, gradele din termometre nu au urcat prea mult, asa ca outfiturile noastre au trebuit sa se muleze in primul rand dupa acest aspect.

Aveam pregatite cateva tinute super chic, dar le-am lasat in dulap, cu promisiunea sa le port in weekendul 7-9 Iulie, cand vom avea in Constanta, un nou festival de muzica electronica, Neversea ( fratele cel mic al lui Untold ).

Petrecerile au inceput de joi seara, la fel si statiunea Mamaia a inceput sa se animeze in fiecare zi, din ce in ce mai mult, cu tineri frumosi si pusi pe distractie. Plaje cu dj renumiti care puneau muzica ziua, corturile Sunwaves care continuau seria de dj si party-uri seara si cluburile care au avut o multime de cantareti invitati, toata Mamaia, a vibrat pe ritmuri electro, timp de 4 zile si 4 nopti.

Acum fie vorba intre noi, nu am putut sa semnez condica in toate acele 4 zile, cum faceam pe vremuri, dar am luat pulsul ritmului, astfel incat sa il astern pe hartie si sa il impartasesc cu voi.

Dupa cateva probe si verificat permanent starea vremii, caci petrecerile de zi s-au tinut in aer liber, pe plaja, la Kudos Beach, am ramas pe o varianta usor atipica pentru mine, dar tocmai buna pentru genul acesta de petreceri. Blugi, fusta din dantela, pe deasupra, o geaca de piele, palarie ( ca sa nu imi zboare pletele in vant ) si o pereche de ghetute. Si ce sa va spun, m-am simtit fantastic imbracata asa :).

 

Am intalnit o multime de fete din diferite parti ale lumii si chiar am postat pe facebook doua tinute interesante, ale unor englezoaice. Una dintre ele purta chiar o pereche de dresuri plasa, dar asa cum trebuie 🙂

Prietena mea, de exemplu a ales sa poarte o tinuta lejera, dintr-o pereche de blugi MOM fit, sneakersi, tricou si o geaca bomber.

 

Oricum ati ales sa va imbracati la petrecerile de 1 Mai, sunt convinsa ca v-ati simtit minunat si ati aratat cum nu se poate mai bine. Ideea acestor petreceri este ca fiecare sa se simta liber si sa traiasca muzica.

Va doresc sa aveti un sfarsit de saptamana insorit!

Cu drag,

Graceful Style Fashion, Travel , ,

Leave a Reply