In curand ceasul va bate ora 00.00 si vom intra in noul an, 2017.

Inainte de a va ura cele mai frumoase ganduri vreau sa va povestesc o intamplare haioasa. Ca orice femeie normala, dupa ce am aflat unde voi petrece seara de Anul Nou ( asta se intampla acum cateva zile 🙂 ) mi-am ales o tinuta pe care sa o port la petrecerea dintre ani.

Astazi, toate planurile mele au fost date peste cap, cand, am descoperit ca exista o problema tehnica cu tinuta initiala, mai sunt cateva ore pana la petrecere si nu am alta alternativa. De fapt aveam mai multe dar imi doream ceva nou :), cred ca stiti cu toate sentimentul asta. Dezamagita si inarmata cu foarte putina rabdare, am luat-o literalmente la fuga prin malluri sa gasesc ceva dragut. Problema nu era ca nu voi gasi o rochie frumoasa ci ca in mintea mea eu deja eram imbracata cu tinuta initiala si trebuia sa o scot din cap….

Umbland prin cateva magazine am gasit o alternativa decenta, draguta si accesorizata corespunzator care chiar avea sa-mi salveze noaptea. Eu nu sunt adepta achizitionarii unei rochii pe care sa o port o singura data, ca atare aceasta a indeplinit aceasta cerinta. Din dantela neagra, midii, ea va putea fi purtata atat ziua cat si la petreceri seara, ca in aceasta seara.

Mai jos v-am pus cateva imagini cu tinuta initiala si cu cea care a fost purtata in seara asta. Voi ce ati fi ales?

No 1

 

 

No 2 … si castigatoarea serii 🙂

 

Dragile mele, va doresc ca noul an sa va aduca multe bucurii si impliniri.

Scoateti in evidenta frumusetea din voi prin atitudine. Voi purtati hainele si ele va dau puterea de care aveti nevoie.

Va imbatisez!

Cu drag,

 

Leave a Reply