Lenjeria intima este singurul obiect vestimentar pe care il purtam indiferent de sezon. Ea este necesara si la moda oricand. Sunt femei care poarta tanga, altele care poarta chiloti clasici cu sau fara cusatura, altele poarta boxeri sau chilotii cu talie inalta. Este foarte important sa purtam atunci cand trebuie, lenjeria intima si mai mult decat atat sa ne simtim confortabil si extrem de sexy in ea, chiar daca uneori, singurele beneficiare suntem noi 🙂

In zilele noastre gasim lenjerie intima peste tot. Singura diferenta o face calitatea materialelor folosite. La fel ca si in cazul hainelor, lenjeria este de preferat sa fie cat mai calitativa, asa se deterioreaza mai greu in timp si este confortabila, indiferent daca o purtam la o pereche de blugi sau la o rochie de seara din matase.

Este foarte important sa va luati lenjerie intima pe masura voastra, pentru ca altfel riscati ca un sutien mai mic sa va stranga pielea spatelui si aceasta sa se vada prin camasa sau bluza purtata, aspect nu tocmai placut.

De asemenea, daca purtati o rochie din matase luati-va chiloti fara cusatura de culoarea pielii ( nude ), in felul acesta nu veti avea senzatia ciudata, ca in cazul celor tanga, ca vi se lipeste rochia de fund sau ca in cazul chilotilor clasici cu cusatura, ca se vede marginea acestora prin rochie.

Seara in schimb, intr-un cadru intim, cu cat este mai sexy lenjeria intima, cu atat mai bine :).

Eu sunt fan lenjerie Victoria’s Secret si Jolidon. Sunt doua branduri diferite dar fiecare dintre ele este unic in felul lui. Victoria’s Secret are niste modele extraordinare, cu toate ca la capitolul calitate nu sunt chiar primii. La ei se merge foarte mult pe marketing, pe partea vizuala. Imi comand de pe internet si ori de cate ori am ocazia sa plec intr-o vacanta, vanez un magazin in tara in care ajung. Jolidon, este un brand romanesc si pe langa faptul ca sustin designerii romani, la ei gasim materiale de o calitate foarte buna la preturi accesibile. Sunt foarte confortabile si rezistente in timp.

Voi ce preferinte aveti?

Victoria’s Secret

Intimissimi

I.D. Sarrieri

Jolidon

Oysho

 

Cu drag,

Graceful Style Fashion , , ,

Leave a Reply