Cand eram mica, pe la 18 ani, visam sa defilez pe un podium, intr-o rochie a unui designer cunoscut, sa imi sclipeasca blitzurile fotografilor in ochi si sa ma simt cea mai frumoasa fata din lume!

Am avut o experienta interesanta, la vreo doi ani dupa acest vis al meu, la o editie a Bucharest Fashion Week, unde in afara de colaborarea cu Romanita Iovan pentru Escada, care a fost minunata, celelalte prezentari au fost cam trase de par si am decis, dupa eveniment, sa ma retrag din lumea aceea…cam prea ciudata pentru mine.

Dar ce sa vedeti, la 14 ani de atunci, in zilele noastre, am auzit de un concurs Glamour Street Fashion Show, despre care v-am povestit acum ceva vreme, care m-a facut sa imi iau inima in dinti si sa ajung inca o data pe un podium.

Ziua mea la acest concurs a inceput cu un usor nod in gat pentru ca nu stiam ce se va intampla. Am ajuns la locatie, pe la pranz. Mi-am facut inscrierea si am pasit in sala in care avea mai tarziu, sa se intample evenimentul. Pe de o parte si pe de alta erau insirati make up artisti de la Maybeline si hair stilisti de la Loreal Paris, care se ocupau de aranjarea concurentelor. O adevarata frenezie si zumzet, fete frumoase, oglinzi, lumini si oameni talentati. Suna ca un mic cadru de film :), nu-i asa?

Dupa ce am fost coafata si aranjata am inceput sa-mi caut echipa. Concursul suna in felul urmator: revista Glamour, a ales 11 bloggeri de fashion din Romania si nu orice bloggeri, ci cei mai mari. Fiecare concurent a trebuit sa-si aleaga bloggerita din a carei echipa sa faca parte. Eu am ales-o pe Ioana Grama si ea m-a ales pe mine :).

Asadar cu parul facut si make-upul la locul lui am inceput sa imi caut echipa. Rand pe rand am cunoscut o multime de fete frumoase, bloggerite, ca mine, cu care m-am distrat de minune.

Am defilat ca pe vremuri, cu o multime de fotografi in fata podiumului si m-am simtit ca un adevarat model, dar nu singura si nici stinghera, asa cum ma simtisem la 18 ani, acum aveam 9 prietene noi, care ma sustineau. Am ras mult, am facut multe fotografii, am cunoscut-o pe Ioana Grama, cu care am povestit ore in sir si am iesit apoi sa manacam in oras, impreuna. A fost o zi plina, minunata!

Nu am castigat niciun premiu in concurs, locul I fiind luat de o fata in scaun cu rotile, dar am castigat multe prietene si o zi altfel!

Va recomand si voua sa va gasiti activitati altfel, pentru ca asa va destindeti si iesiti din cotidian. O astfel de zi, pe mine m-a binedispus si mi-a dat un alt tonus, mai frumos si mai pozitiv.

Cu drag,

 

Leave a Reply