Ha ha ha, îmi pare rău, dar nu am găsit un titlu mai bun pentru acest articol așa că am zis să fie scurt și la obiect.

Înainte să încep a vă povesti, să știți că există o explicație: a sosit momentul! Cum care moment? Acela în care trebuia să îmi injectez oleacă de botox pentru a mă simți și eu tânără și frumoasă din nou! Nu că aș avea vreo problemă cu mine, sunt într-o perfectă simbioză eu cu mine însămi, însă pentru a rămâne așa, am ales varianta aceasta.

Așadar, să o luam cu începutul! De mai bine de jumătate de an mă tot chinui cu niște fonduri de ten, efectiv am încercat tot ce am găsit pe piață și nu a reușit niciunul să mă mulțumească…și acum e puțin imposibil să aibă toate fondurile de ten din lume o problemă numai eu NU! Fiecare dintre aceste fonduri de ten stăteau cumva ciudat pe fața mea…ba se strângeau, ba se lipeau de mine, ba străluceau, ba aveau prea multă pudră și îmi accentuau ridurile…și când am ajuns aici…la riduri, după vreo cinci luni de căutări și testări, m-am oprit. Și m-am uitat la mine, așa cum ne uităm la o pagina albă…doar ca pagina albă nu are nicio cută! Am zis, nu dom le, sunt eu nebună, nu vreau să accept ca aș avea nevoie de vreo îmbunătățire până la 40 de ani! Ei bine, nu mai am mult până la această venerabilă vârstă, însă încă nu îmi dădea la calcul.

Așa ca am abandonat ușor speriată ideea la început, până când am fost în city break-ul la Praga despre care v-am povestit acum ceva timp și în absolut toate pozele, arătam…obosită și îmbătrânită…Și credeți-mă ca nu eram deloc obosită! Mi-am continuat vacanța, trăgând aer în piept și mi-am propus să rezolv cumva speța atunci când aveam să ajung acasă.

Știți cum se aliniază toate astrele și cum lucrează Universul atunci când avem de făcut un lucru, ei bine eu cred în asta, pentru că mi se întâmplă frecvent…așa că am ajuns acasă, am făcut evenimentul de 3 ani de blogging și acolo o scumpă prietenă de-a mea, doctor estetician, Corina Burcut, mi-a confirmat gândurile mele ridate….și s-a oferit să mă ajute.

Sincer vă spun, îmi este prietenă și știu cum lucrează și mai știu ca este genul acela de doctor estetician care ține la natural și-l recomandă din tot sufletul, însă atunci când este nevoie, pledează pentru intervenție.

Așa am ajuns la două săptămâni distanță, la cabinetul ei din Constanța, de pe bulevardul Mamaia, cu inima îndoită că poate a venit prea repede acest moment, dar cu o dorință arzătoare să fac ceva, pentru că nu mă mai simțeam bine în pielea mea.

Am stat preț de o oră înainte și mi-a povestit tot ce face acest botox, unde îl va pune, mi-a povestit ca nu este deloc dăunător și care este timpul lui de acționare, cât va rezista pe fața mea și ce beneficii va avea atât pe termen scurt cât și pe termen lung. Acum, fără vreun gram de subiectivism, Corina a avut răbdare cu mine și mi-a explicat ca unui copilaș, ce are în față o jucărie noua și nu știe de unde să o apuce, astfel încât mi-au trecut toate emoțiile și întrebările despre acest subiect.

Am urcat pe patul din cabinet și a început procedura înțepăturilor, mici, ușoare, pe care abia le-am simțit. Recunosc ca cele mai dureroase au fost cele 2 în colțul ochilor, dar Corina a lucrat super rapid și senzația a fost de o mica înțepătură. Și credeți-mă că sunt rea la durere și îmi fac o mie de închipuiri, dar chiar nu a fost cazul! Ușor, rapid et voila!

Efectul botoxului a început sa apară după 5 zile și a tot continuat sa lucreze și în a treia săptămână, după ce l-am injectat. Corina a folosit VISTABEL și mi-a spus ca efectul total va dura intre 4-6 luni.

Așadar, dragile mele, dacă simțiți ca vreți să schimbați ceva la voi și nu vă mai simțiți bine în pielea voastră, faceți ceva, orice, pentru a avea zâmbetul pe buze și un tonus bun. Atâta timp cât faceți acest lucru într-un mod decent, doar pentru voi și sufletele voastre, atunci nu vă gândiți de două ori.

Am fost la nenumărate seminarii și prezentări de genul, înainte să iau această decizie, pentru că am vrut să ma informez și am ales-o pe Dr. Corina Burcutpentru ca este o femeie frumoasă, caldă și bună, pasionată de acest domeniu, în care eu am avut încredere, în special ca ea este adepta naturalului.

Așa că, da, mi-am pus botox pe frunte și la ochi și mă simt atât de bine!

XoXo


Graceful Style Beauty, LIFESTYLE ,

Leave a Reply