Am răsfoit o revistă mai devreme și am găsit în ea un eșantion al parfumului Born in Roma de la Valentino și ca orice femeie curioasă, l-am deschis și mi l-am trecut peste închietura mâinii. Un miros așa de fin, de dulce, exact cum îmi place mie, mi-a invadat simțurile și atunci am înțeles ca trebuie să aștern în scris aceste gânduri.

Ca toate femeile și la acest subiect, nu cred ca sunt excepții, îmi plac parfumurile! Eu fac parte din categoria femeilor care adoră sa aibă mai multe parfumuri și să le folosească în funcție de starea de spirit, de mood-ul pe care îl am dimineața, de mirosul pe care îl simt atunci când deschid fereastra și inspir aerul curat, de rochia pe care o pun pe mine, ori de cerceii pe care ii aleg la o anumită ținută.

Sunt și femei fidele unui singur parfum și în acest caz, ele sunt un tot unitar cu parfumul. Atunci când intră într-o încăpere vom știi cu siguranță, după mirosul pe care îl lasă în spate, cine a venit, îl vom adulmeca încă de la intrare și vom merge, ca hipnotizați după el, să-l găsim, să-l simțim mai mult. Cunosc astfel de femei, care au adorat un parfum și și-au dedicat întreaga viață unei singure esențe, până în momentul în care a fost retras de pe piață.

Acum revenind la mine, eu iubesc esențele dulci, dar nu excesiv de dulci, îmi plac texturile de lemn dulce, scorțișoară, mirosurile orientale dar și cele florale. Eu port un parfum floral într-o zi de vară și o mireasma orientala, seara la restaurant sau la vreo petrecere. Le asociez așa cum mi se pare ca se așează mai bine pe mine.

În ultimele luni, am descoperit 2 parfumuri pe care le folosesc mai mult decât pe celelalte…de ce? habar n-am! :))) pur și simplu pentru că mă inspiră! Unul dintre ele este Twilly de la Hermes. L-am mirosit la începutul anului la sora mea și efectiv m-am îndrăgostit de el. Cu un design feminin, acest parfum, inspirat din eșarfele Hermes, îmi redă zâmbetul pe buze, imediat ce îl îmbrac, datorita notelor ușoare și delicioase de ghimbir și lemn de santal.
Un alt parfum pe care îl folosesc în mod obsesiv, ori de câte ori ies seara în oraș, este unul adus de sora mea din Dubai, Montale – Starry Nights, un parfum oriental, cu o personalitate îmbietoare.

În vitrina mea fermecată, unde îmi țin miresmele, am o întreagă colecție de parfumuri, însă cele pe care vi le recomand eu sunt:

Chanel – Gabrielle

Dior – Joy

Gucci – Bloom Aqua di Fiori

Cartier – Baiser Vole

Hermes – Twilly

Și dacă ajungeți cumva pe la OBSENTUM, în aeroportul Henri Coandă sau în Baneasa Shopping City din Bucuresti, testați toată gama de la KILIAN, AMOUAGE și TIZIANA TERENZI, sunt într-adevăr speciale!

Făcând o scurtă incursiune în lumea parfumurilor din mintea și din inima mea, trebuie sa recunosc că atunci când uit sa îmi pun un parfum pe mine, toată ziua aceea este compromisă. Sunt deprimată, nu îmi arde de nimic, pentru că ceva lipsește! Parfumul a devenit parte din viața și din personalitatea mea. Este acel lucru care mă definește și îmi completează fiecare ținută, poate că uit să mă pieptăn și îmi strâng repede părul într-un coc, însă niciodată nu uit de parfum!
Voi ce parfumuri folosiți? Care este parfumul pe care îl adorați?

Cu drag,


Graceful Style Beauty ,

Leave a Reply