Mi se intampla des sa aud lucrurile negative iar cele pozitive sa fie trecute cu vederea sau mai rau, sa fie considerate normale si binemeritate.

Eu nu vreau sa trec cu vederea un lucru frumos si bine organizat si vreau sa vi-l impartasesc.

Am fost la o multime de concerte si festivaluri de muzica, atat in Romania cat si prin alte parti, unele mi-au placut mai mult, altele mai putin sau deloc. Insa, dragile mele, ce am simtit si trait in acest weekend la festivalul de muzica Neversea…mi-a intrecut orice asteptare!

Pe o bucata mare de plaja, din mijlocul Constantei, organizatorii ( cei care se ocupa si de festivalul Untold de la Cluj ), au creat un mic oras, in care notiunea timpului, timp de 3 zile, se pierdea usor si disparea in valurile marii.

Au construit o scena imensa cu o sonorizare extraordinara si un joc de lumini, lasere si artificii, cum nu am mai vazut la vreun eveniment in Romania si inca alte 7 scene mai mici, in care concertau diversi artisti in acelasi timp. O zona mare de street food, in care gaseai de la burgeri la scoici, eclere personalizate, hot dog si multe alte preparate delicioase, amenajata cu mese si scaune, multe zone de lounge, imprastiate ici colo, cu baruri si fotolii de diferite forme, unde te puteai relaxa, in timp ce muzica se auzea frenetic de la cel mai apropiat cort.

Un alt lucru care mi-a placut mult au fost toaletele. La acest eveniment toaletele erau in containere mari, curate si miroseau frumos si mai mult decat atat, exista si un spatiu amenajat ad hoc, afara, cu multe chiuvete, sapun si prosoape de hartie???.

Din loc in loc, fiecare sponsor ( si au fost multi ) si-au creat diverse teme, reclame si povesti care mai de care mai interesante, de la cuburi imense aruncate pe nisip si reclame luminoase, mari, imbracate in jocuri de lumini, la serpi imensi, colorati si luminati, prin care puteai trece ca printr-un tunel.

Inca de la intrare lucrurile au stat altfel decat de obicei, cand toti cei care intrau erau verificati si perchezitionati, iar minorii au avut voie la festival, dupa ce parintii le-a completat un formular ca sunt de acord si isi asuma orice li se poate intampla, primind in final bratari de copii, cu care nu isi puteau cumpara bauturi alcoolice…Nice, nu??!

La asa eveniment l-as fi lasat si pe fiul meu, daca era mai mare :).

Sincera sa fiu, nu ii cunosc pe organizatori, stiu ca sunt romani si sunt cei care fac festivalul de la Cluj, Untold. Dar modul in care a fost organizat totul, in cele mai mici detalii ( app a existat si o aplicatie in care erau diverse informatii despre eveniment si programul acestuia, care s-a respectat cu strictete ), pe mine m-a uimit si m-a facut sa ma simt mandra ca acest eveniment este marca romaneasca!!!

Felicitari si astept cu mare drag urmatoarele festivaluri de acest gen!!

 

Cu drag,

Graceful Style LIFESTYLE

Leave a Reply