Saptamana modei incepe la New York, ba chiar este in plina desfasurare in acest moment, ea deschizandu-si portile pentru casele de moda si pentru fashioniste pe 7 septembrie. Timp de o saptamana marile branduri isi prezinta colectiile de primavara – vara pentru sezonul urmator prin niste show-uri spectaculoase, cu cele mai bune manechine ale momentului. Dar ce se intampla in afara showurilor, la care foarte putini oameni au acces ( recunosc ca mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo…dar intr-o zi cu siguranta va voi relata povestioare de la fata locului 🙂 ), este spectaculos. O multime de bloggerite din intreaga lume, fete frumoase din domeniul modei, defileaza pe langa aceste evenimente ( cu treaba sau nu – cu toate ca e treaba sa apari in Vogue, doar ca te-ai plimbat putin prin fata locatiei in care Alexander Wang isi prezinta colectia :), imbracate care mai de care mai inventiv, in noile trenduri sau dupa imaginatia lor si stau la poze. Asta se numeste street style si de cele mai multe ori designerii sunt foarte atenti si se inspira din el.

Am facut o selectie, de cateva poze, cu cele mai interesante tinute, de la New York, prezentate in Vogue sau pe instagramul oficial al New York Fashion Week.

Saptamana modei la New York se termina pe 14 septembrie iar Londra este urmatorul oras  care va gazdui in continuare acest eveniment de pe 15 pana pe 19 septembrie.

Ce parere aveti despre aceste tinute? Ele respecta tendintele toamna iarna 2017-2018 si sunt purtate cu atitudine.

Stau cu ochii pe aceste evenimente si revin cu un nou material de la Londra.

Cu drag,

Leave a Reply