Sigur ca in fiecare zi ar trebui sa ne luam putin timp doar pentru noi insine, pentru gandurile, planurile si hobby-urile noastre. Din pacate nu se intampla tocmai asa sau cel putin nu zilnic, pentru ca ne pierdem in rutina zilnica, in problemele si lucrurile must do, pe care ni le creem, in universul nostru si pe care tinem mortis, sa le ducem la bun sfarsit.

Ei bine, nu procedam tocmai corect, pentru ca ajungem din cand in cand in acel punct in care ne oprim putin sa ne tragem sufletul si observam, stupefiate, ca a mai trecut un an…pe bune??? Pai parca ieri implineam 20….28…34 ani… ei hai ca pare o gluma, dar nu e!

Chiar inainte sa ma apuc sa fac aceasta scrisorica, sa o numim asa, am rasfoit putin blogul si am cautat-o pe cea de anul trecut… si ce sa vedeti…acelasi scenariu, aceleasi sentimente, parca as fi scris-o ieri!

Astazi este despre mine! Astazi este despre cine mai aduna un an sau despre cine isi doreste sa traiasca frumos!

Zilele trecute ma intreba o fetita dulce si draguta, de doar 13 ani, cati ani am. Am ezitat la inceput dar apoi m-am intrebat, de ce sa nu-i spun, imi este cumva rusine cu varsta mea? NU, in niciun caz! Sunt fericita ca tocmai am implinit 35 ani, mi se pare o varsta minunata si sunt recunoscatoare ca am ajuns aici, ca sunt o femeie mai inteleapta decat eram la 20 ani, mai buna si mai complexa.

Atunci cand mai adaug un an, nu sunt melancolica, pentru ca sunt implinita, nu sunt trista ca a mai trecut un an, ci sunt fericita pentru tot ce am reusit sa fac in anul ce a trecut…insa ma trece un altfel de sentiment…de fapt, mai degraba o intrebare. Oare timpul acesta nu ne pacaleste cumva? Oare nu cumva se comprima pe undeva? Eu ma simt ca la 20 de ani, traiesc si respir ca atunci, cu multa dragoste si recunostinta. Ma simt inca, precum o adolescenta, am un chef nebun sa traiesc, sa zambesc, sa dansez si sa simt!

Astazi am decis, ca in fiecare an de altfel, ca este despre mine! Poate suna usor egoist, insa asa simt! Astazi este singura zi din an in care totul se opreste sau se invarte in jurul meu ( si asa ar trebui sa gandim cu totii, daca ma intrebati pe mine ).

Asadar, dragile mele, cu cafeaua aproape terminata, ma duc sa pun ceva colorat pe mine si plec in oras sa imi iau cadoul de la sotul meu. Apoi toata ziua mi-am rezervat-o oamenilot dragi din viata mea, pentru ca de la ei primesc cel mai de pret cadou, iubirea neconditionata!

Sa aveti o zi minunata! Voi ridica un pahar de sampanie pentru voi toate!

Cu drag,

Graceful Style LIFESTYLE

Leave a Reply