Acest material il scriu nu ca o povestire dintr-o zi recenta a mea la spa, cum postez de obicei, ci ca un gand frumos, ca un plan, mai bine spus, de care intentionez sa ma tin si pe care il voi materializa in curand!

Orice femeie are nevoie de relaxare. Fie ca este femeie de cariera si sta la birou toata ziua sau alearga pe teren, fie ca este mama cu norma intreaga si are dureri de spate de la ridicat copilasi, fie ca este studenta si are nevoie de relaxare dupa sesiunea grea, fie ca este bunica si o dor deja oasele de multa vreme, noi toate, avem nevoie din cand in cand de o pauza in care sa uitam de toate grijile si problemele si sa ne bucuram pret de cateva ore, de micile placeri ale vietii. Una dintre placerile mele este masajul de relaxare. Ador sa ma relaxez in modul asta, de multe ori adorm pe masa de masaj si nu-mi vine sa ma mai ridic de acolo.

Pe frigul acesta interminabil, uneori ma simt de parca locuiesc in Siberia, o sesiune de relaxare la spa este o ocazie minunata sa evadez putin si sa-mi imaginez ca sunt pe o insula insorita, cu vegetatie luxurianta, cu o apa de un albastru turcoaz si un nisip fin, auriu care-mi gadila talpile…mda, iar am inceput sa visez :).

Trebuie sa imi gasesc un moment, macar 2 ore, pentru mine, in care sa fac un masaj de relaxare, o baie in piscina si o sauna cu aburi. In orice oras exista ori un hotel, ori un centru spa. In Bucuresti, sunt o multime. Imi aleg unul, imi fac o programare pentru masaj, imi caut un costum de baie dragut, de preferat unul intreg pentru ca nu am la ce soare sa stau si sa ma bronzez cu dungi si astept sa vina mai repede ziua cu pricina.

Pe vremuri, cand aveam mai mult timp, cand eram tanara si fara griji, imi gaseam deseori astfel de momente, cu prietenele mele, si transformam o sesiune de relaxare, intr-una plina de povestiri haioase, in care revistele de can can si ceaiurile detox erau extrem de devorate de noi :).

Vizita la un centru spa poate fi un cadou foarte bun pentru prietenele sau pentru mamele voastre, dar pana a face acest cadou pentru altcineva, incercati-l pe voi inseva, merita toti banii!

  

Cu drag,

 

Graceful Style Beauty , , ,

Leave a Reply