Nu mă laud cu o super podoabă capilară și nu am avut-o niciodată…ce să-i fac, asta mi-e gena însă cu un șampon clasic, oricât aș încerca să obțin rezultate, nu mi se îmbogățește peste noapte. Ce-i drept, nu îmi cade parul și cantitativ e de-un mănunchi :))) însă problema pe care vreau sa o dezbatem astăzi este alta!

De fiecare dată când se răcește afară, eu friguroasă din fire, pe lângă cele șapte cojoace pe care mi le iau, îmi pun și câte o pălărie ori vreo căciula mai fistichie, ca să nu îmi înghețe urechile, ce credeați, că ele nu îngheață???

Ei bine, stând părul meu, acela frivol, subțirel și mititel, sub grămada de lână, este clar că se îngrașă mai repede decât în mod normal. La mine normalitatea este undeva la maximum trei zile, în a patra zi deja o forțez cu un șampon uscat. Problema e mare în zilele acestea de iarnă, că în loc de acele trei zile magice, am maximum două…sau poate doar una…pfiuu și sinceră să fiu, să îmi spăl părul zilnic, nu este nici sănătos pentru scalp și nici nu este ok pentru timpul meu limitat.

Acum o lună am primit spre testare două șampoane, o mască de păr, un șampon uscat, un produs de volum pentru styling și un ulei de la Monat, pe care le-am postat la un moment dat pe contul de instagram, însă am așteptat să văd îmbunătățiri pentru a veni aici, pe blog, cu un feedback. Pam pam și iată că am venit, asta înseamnă că am vești bune și review pe măsură!

Lucrurile au stat cam așa: o mămică drăguță m-a abordat pe instagram pentru a îmi trimite aceste minunății. Acestă mămică, Ramona se numește ea și este din Cluj, este o tânără antreprenoare, care importa toată gama de produse Monat pentru îngrijirea pielii și părului din SUA. Mi-a plăcut mult de ea, în special că mie îmi plac femeile care încearcă sa facă un business, pentru ca știu cât de greu este la început.

Mi-a trimis un test pe care l-am făcut și pe care vi-l las și vouă mai jos, pentru a vedea ce tip de păr am și ce produse îmi recomandă, un test care a durat fix cinci minte și după ce s-a elucidat misterul mi le-a trimis prin curier.

https://hairquiz.monatglobal.com/5584928/ramo/uk

La doua zile distanță am primit șase produse, pe care le-am folosit, la fiecare spălare și după, până astăzi și rezultatul a fost unul…uimitor, pentru un Toma necredinciosul, cum sunt eu. Întâi testez, miros, verific și apoi, dacă îmi place…scriu :).

Produsele primite pentru părul meu fin, pisicos și mai mult gras decât mixt, în prag de iarnă au fost:

  • Un șampon MONAT REVIVE – este ideal pentru părul fără volum, subțire, slab și care se îngrașă foarte repede, cum este al meu.
  • Un al doilea șampon, MONAT BLACK – este un șampon / tratament, atât pentru femei, cât și pentru bărbații, care au atât probleme de îngrășare a firului de păr cât și probleme legate de căderea parului.
  • Un balsam, MONAT INTENSE REPAIR CONDITIONER, ce ajută, împreună cu șamponul de mai sus, la creșterea părului și oferă protecție scalpului.
  • Un produs de styling, care, aplicat dupa spălare îi oferă volum si strălucire părului, care de obicei stă lipit de cap :).
  • Un șampon uscat, fără de care nu mai pot sta, deoarece îmi prelungește până la chiar cinci zile, prospețimea părului. Nu îngrașă, nu lasă pete albe pe firul de păr și nici nu-l încarcă! E absolut magic!
  • Un ulei, MONAT REJUVENIQUE OIL, care, acum după testare, mi se pare un produs care are o mulțime de beneficii….cum? nu știu, e clar că s-a investit mult în dezvoltarea lui! Se folosește pe păr, pe față, pentru arsuri sau acnee și lista poate continua mult, dar cred că acest produs merită un articol doar pentru el.


Acum poate vă întrebați de ce am primit două șampoane…și eu m-am întrebat asta, dar imediat a venit răspunsul! Ca o formulă matematică, era clar că aveam o problemă serioasă cu scalpul și cu parul meu și Ramona, mi-a făcut din toate cele enumerate mai sus, un tratament, puternic și super sănătos. Așa că timp de o lună am folosit acest tratament în următorul fel: O șamponare cu MONAT BLACK, urmatoarea șamponare cu MONAT REVIVE, balsam pe lungimea parului, MONAT INTENSE REPAIR CONDITIONER și să nu uit, înainte cu două ore de baie, mi-am aplicat cateva picături din uleiul MONAT REJUVENIQUE OIL pe scalp.

Când am citit formula aceasta mi s-a părut greu de urmat, nu credeam că voi reuși să mă țin de ea…că la mine totul trebuie să fie cât mai simplu, însă după ce am văzut rezultatele după prima spălare și părul meu a început să aibă din nou luciul pierdut și să i se mărească timpul de îngrășare, de la o zi, la două zile, apoi la trei zile m-am ținut cu sfințenie de treabă și astfel, astăzi va scriu, mândră și fericită ca nu mai stau să ma chinui cu părul acela gras, ce-mi manca ficații în fiecare zi!

Ca și unghiile, părul reprezintă cartea noastră de vizită! Nu e musai să folosim cele mai scumpe vopsele de păr sau cele mai scumpe produse de styling, însă este MUSAI să fie mereu curat și să avem grijă să nu rămânem fără el! Dacă asta înseamnă să investim într-un tratament bun, ca să avem, în timp, un păr frumos și sănătos, atunci aceasta este cheia magică! Și din tot ce am testat eu până acum, produsele de la MONAT și-au făcut cel mai bine treaba! Ori fi americanii cu moț în frunte sau pur și simplu au investit mult în testarea și dezvoltarea lor, cert este că îmi plac mult și cu siguranță mi le voi cumpăra!

Voi ce tratamente de păr folosiți?

Cu drag,


Graceful Style Beauty , , ,

Leave a Reply