Ce frumos este cand vara se prelungeste si in luna Septembrie inca se mai poate face plaja. Tocmai ce m-am intors dintr-o scurta vacanta din Delta Dunarii fix la timp, caci dupa cum bine vedem cu totii s-a racit si vremea.

In ultimii ani, aceasta zona superba s-a dezvoltat foarte mult si in toate localitatile turistice, au aparut resorturi care mai de care mai frumoase, mai mari, cu parcuri acvatice, cu pontoane private, de pe care sa se poata pescui in voie.

Am gasit in Murighiol un resort foarte dragut, Peninsula Resort, cu un parc acvatic mare si niste camere spatioase si frumos decorate. Totul ar fi fost perfect daca pestele comandat la masa de pranz din prima zi, nu ar fi fost congelat de foarte multa vreme…ciudat nu? Avem o asa pofta de un bors de peste proaspat, de o plachie ca la mama ei acasa, dar ce sa vedeti, mama ei nu era acasa si deci nu a avut cine sa o gateasca!

Asadar, cu inima franta ca nu am mancat un peste bun am luat la pas toate restaurantele din zona sau cel putin cele indicate de tripadvisor…si sincer va spun, ca nu am gasit nicaieri ( la un restaurant ) un peste proaspat si bun. E drept ca am fost un grup mare si asta a fost unul dintre motivele pentru care restaurantele mai micute nu ne-au putut primi, lipsa spatiului. Am intrebat si noi in stanga si in dreapta si am aflat ca daca vreti sa mergeti in Delta si sa va simtiti ca in Delta, e de preferat sa va cazati la o pensiune si sa mancati borsul acela preparat de gazde, la un ceaun, afara.

Dar lasand la o parte pestele de care nu am avut parte, am prins zile perfecte de plaja, plimbari cu barca in apele Deltei extrem de calde dar foarte scazute, pescuit de caras si multa liniste. Pana la urma despre asta este vorba intr-o vacanta, sa ne relaxam, si sa ne incarcam bateriile, nu-i asa?

 

  

Zona este superba, cu siguranta ma voi reintoarce dar acum stiu unde voi parca :).

Cu drag,

 

Graceful Style Travel , ,

Leave a Reply