Imi vine sa sar in sus de bucurie, sa strig in gura mare, cat ma tin plamanii si sa zambesc cu gura pana la urechi. Nu mi-am luat vreo poseta noua, daca va intrebati…cu toate ca nu ar strica una cu niste fluturi multicolori, daaarrrr am primit o veste minunata: blogul meu, acesta pe care va aflati acum, a fost nominalizat, la Digital Divas 2019, la sectiunea “Young Divas in Fashion Blogging”.

Daca va intrebati ce este Digital Divas si de ce sunt atat de fericita, va voi explica imediat.

In fiecare an, prin luna Mai, niste baieti super creativi, Evensys se numesc ei, organizeaza pentru toate blogurile de fashion si beauty, adica toate fashionistele si makeup artistele, declarate, o zi numai pentru ele. In aceasta zi, are loc o conferinta, in care vorbesc o multime de nume importante din domeniu, se fac sesiuni de socializare, multe fotografii, interviuri, presa, totul este creat pentru ca noi sa ne simtim ca niste mici printese la Palatul Bragadiru. Tot atunci, spre sfarsitul acelei zile se face o gala in care se premiaza cele mai bune, mai frumoase si mai populare bloguri/vloguri de gen.

Si iata, cum anul acesta, Graceful Style, aka Loredana Butnaru / eu, am ajuns printre favoritii categoriei “ Young Divas in Fashion Blogging “.

Cum ma puteti ajuta voi sa ajung pe podium? Ei bine, ma puteti vota AICI, pana pe 14 Mai, votul vostru insemnand 50% din nota finala, celalalt procent fiind dat de un juriu de specialitate.

Stiti cum este sentimentul acela cand lucrezi la un proiect cu tot sufletul, investesti in el fiecare secunda libera pe care o ai, pentru ca o faci din pura pasiune si la un moment dat vine un expert si iti apreciaza proiectul, ba mai mult, il recomanda mai departe si iti spune “ Bravo, imi place ce faci! “. Ei bine, fix asa ma simt eu acum!

Va multumesc ca imi cititi articolele, sa stiti ca voi sunteti sursa mea de inspiratie si pentru ea, eu continui sa fac ceea ce imi place si ma relaxeaza asa de mult!

Sunt inca la inceputul unui drum frumos, dar stiu sigur ca vom ajunge, impreuna, pe culmi inalte! Va invit sa fiti alaturi de mine pe mai departe si sa ii dam din ce in ce mai multa culoare acestui blog, pentru ca este pentru si despre noi!

Digital Divas 2017
Digital Divas 2017

Digital Divas 2018
Digital Divas 2018

FREEDOM to learn, POWER to create, WISDOM to inspire” Evensys Team

Va imbratisez cu drag,Graceful Style Fashion ,

Leave a Reply