Oamenii normali au evenimente de genul nunti, botezuri sau petreceri la firma. Oamenii altfel, au evenimente de covorul rosu, lansari de diverse lucruri ( carti, muzica, film etc ) plus toate cele enumerate mai sus.

Indiferent daca esti o femeie normala sau o persoana publica, atunci cand ai un eveniment important trebuie sa ai o rochie pe masura. Atat pe masura si stilul tau cat si pe masura evenimentului in sine.

De-a lungul anilor, tot cautand si incercand, mi-am facut un top 3 preferinte, in materie de rochii de seara. ( plus un bonus, daca sunt in lipsa de timp, inspiratie ori bugetul este unul mediu ).

Inainte de a va asterne micile mele descoperiri, trebuie sa tinem cont de un aspect extrem de important: o rochie perfecta de seara este acea rochie croita, pe masura fiecarei femei in parte! Nu va voi povesti de rochii din colectiile ready to wear, pe care le gasiti prin magazine, avand masurile clasice pentru toata lumea. Vreau sa  descoperiti rochiile croite pe masurile voastre, rochiile facute special pentru voi. Si pentru ca imi iubesc tara si ador oamenii creativi din ea, am facut acel top de 3 designeri romani, care creaza niste rochii de seara absolut superbe:

1. Primul designer in topul meu este MLH sau Maria Lucia Hohan.

Maria Lucia Hohan este un designer care a reusit sa imbrace multe vedete de la Hollywood. Lucreaza cu matase si cu multe culori frumoase. Rochiile ei sunt diafane si extrem de senzuale.

   

2. Pe locul 2 se afla Marie Ollie.

In spatele acestui brand se afla designerul Arthur Dinu, cel care si-a inceput cariera la Rhea Costa.

   

3. Ultima pe lista mea este Rhea Costa, un designer roman care a imbracat mai toate vedetele autohtone si lucreaza de asemenea, cu materiale fine ( in special matase ) si cu croieli pe linia corpului.

   

Rochiile designerilor de mai sus au niste materiale diafane si niste croieli excelente. Intr-adevar, ele sunt putin mai scumpe, dar daca aveti buget, merita toti banii!

Daca totusi va doriti o rochie frumoasa, altfel decat una pe care si-o poate lua oricine din magazin, la un pret mai mic, va invit sa vizitati site-ul www.welovecouture.com si veti gasi o multime de designeri romani cu modele de rochii extrem de frumoase. Orice rochie din acest site se poate face la comanda, pe masurile voastre :).

Sigur aveti cel putin un eveniment anul acesta si sunt convinsa ca va veti alege rochia perfecta pentru a straluci si a fi in centrul atentiei.

Daca aveti intrebari, ma gasiti pe facebook sau pe blog :).

Va imbratisez cu drag!

 

Graceful Style Fashion , , ,

Leave a Reply