Rozul, prin prisma psihologiei culorilor, reprezinta blandete si empatie, dezvaluie feminitatea si tandretea in cele mai fine si mai pure forme. Culoarea roz, in diferite nunante, mai puternice sau mai pale, poate fi purtata de oricine.

In functie de personalitatea fiecareia dintre voi va recomand sa aveti in garderoba cel putin un obiect vestimentar de culoare roz si sa nu va fie teama sa-l purtati, pentru ca veti da lumina si culoare tinutei. Paleta incepe de la o camasa roz aprins, purtata pe sub o tinuta business, care va sugera autoritate, pana la o rochie midi ( ca cea din imagine ) roz prafuit, accesorizata cu o pereche de cizme inalte gri, unde ne sugereaza feminitate si blandete.

Incercati totusi sa nu va imbracati din cap pana in picioare ( camasa, pantaloni si pantofi ) in roz ciclam, pentru ca prea mult roz puternic iese din sfera bunului gust si are o usoara inclinatie catre kitch.

Unde s-ar putea purta rochia din imaginile de mai jos? Ei bine, ea poate fi purtata la restaurant, la birou ( acolo unde tinuta nu este obligatorie business ), la o cafea cu prietenii, la mall, la o petrecere de zi ( botez ) si se poate accesoriza cu cizme sau pantofi cu toc si cu perlute sau cu un coler mare, pentru a sparge putin culoarea si a atrage atentia si asupra altor lucruri ( cum ar fi  gatul, picioarele etc ). Daca aveti niste picioare subtiri cu glezne frumoase, atunci este musai sa le scoateti in evidenta cu orice prilej. Daca aveti un gat lung, de asemenea este bine sa purtati coliere sau cercei lungi. Si acelasi lucru vi-l recomand, daca aveti maini frumoase si degete subtiri, purtati inele si bratari.

Rochia de mai jos nu are nicio croiala extravaganta, nici macar materialul nu este unul special, insa accesorizata cu un colier deosebit ( ca model nu neaparat ca pret ) si o pereche de cizme mulate gri, care sa accentueze piciorul si sa-l evidentieze, arata perfect. Ahh si sa nu uitati de atitudine, ea poate face uneori, toti banii!

  

Cu drag,

Graceful Style Fashion , ,

Leave a Reply