Eu sunt fan pălării! Să nu ne pierdem în detalii, cu un gram de subiectivitate, eu consider că fiecare dintre noi trebuie să aibă prin casă o pălărie ori o beretă, ceva, orice, cu care să-și împodobească figura :).

Încă din adolescență eram absolut îndrăgostită de pălării. Țin minte, ca am găsit una prin casă, cred că era a tatălui meu și am folosit-o de i-au mers fulgii….până s-a deteriorat…că pe vremea aceea, pe la sfârșitul anilor 90, puștoaicele, ca mine, nu prea erau în pas cu moda și furam orice idee vedeam pe stradă. Mai târziu, am început sa umblu prin magazine și să găsesc, pe ici pe colo câte o pălărie. Ce să vă spun, am fost bucuroasă, nevoie mare, mi-am luat tot ce am găsit și am început să le port cu nonșalanță și cu mândrie! Mi se părea atât de tare sa le port….și să nu prea le văd pe stradă…eram eu, pălăriile mele și trecătorii care se holbau la mine, ca la o ciudata :).

Însă, slavă Domnului, în zilele noastre, le găsim peste tot, sunt pentru orice buzunar și designerii le-au promovat atât de bine, încât nimeni nu se mai uită ciudat la cineva cu pălărie pe cap, într-o zi oarecare, pe strada ori chiar la birou ( acolo, evident, unde conduita permite ).

Așadar și prin urmare anul acesta veți găsi peste tot, prin magazinele de retail sau la cei mai renumiți designeri, caci de fapt ei dau tonul trendurilor, o mulțime de berete și pălării, care mai de care mai colorate, cu ținte, cu blăniță, din latex, din catifea și lista poate continua mult și bine.

Acum sigur, printre voi sunt persoane, care vor spune ca lor nu le sta bine cu nimic pe cap. Trebuie să vă spun ca acestă afirmație este greșită!

Credeți-mă pe cuvânt, că sunt atâtea modele pe piață, încât este imposibil să nu vă găsiți ceva care să vi se potrivească. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți într-un magazin sau două, să va acordați o jumătate de oră și să începeți să probați tot ce găsiți. Faceți-vă poze, pentru că așa le veți vedea cu alți ochi și îndrăzniți să vă cumpărați una! Credeți-mă că va merita!

Și acum să vă prezint trendurile din acest sezon, de la ce designeri au pornit și unde le găsiți, în retail, la prețuri super mega decente:

  1. Pălăriile

Au fost prezentate și adaptate în ținutele din prezentarea colectiilor de toamna iarna ale designerilor:

Alberta Ferreti

Dolce and Gabbana

Tom Ford

Chanel

2. Beretele

Balmain

3. Pălăriile stil clopot

Valentino

Ninna Ricci

4. Șepcile tip băiețandru

Dolce & Gabbana

5. Pălăriile stil pescar

Dior

Toate aceste frumuseți le găsiți peste tot, reinterpretate sau identice și la fel, ca aspect, la cam toate magazine de retail:

  1. Bershka

2. Mango

3. Stradivarius

4. Zara

Eu mi-am ales deja câteva pălării, pe care abia aștept să mi le iau și să le port, evident cu grație și stil! 🙂

Ție care-ți place?

Cu drag,

Graceful Style Fashion , ,

Leave a Reply