Anul trecut m-a abordat o tanara designerita pentru o colaborare. Mi-a aratat creatiile ei, care mi-au placut tare mult si am hotarat, ca vreau sa fiu alaturi de ea, inca din primele momente de viata, ale proiectelor ei.

Stiti sentimentul acela, cand intalnesti pe cineva si vorbesti aceeasi limba, cand ai aceleasi aspiratii si iti plac aceleasi lucruri? Ei, fix asa am simtit cu ea.

Tanara mamica de 3, o frumoasa basarabeanca, care are ca pasiune principala, arta, s-a gandit, la 30 ani, ca vrea sa isi faca ceva pentru ea si pentru sufletul ei. Cu cei trei copilasi deliciosi alaturi si cu un sot iubitor ce o sustine, a inceput proiectul vietii ei: un brand, urmat de o linie, un site si o listare in magazinul Molecule F dar si o aparitie in L’atelier du Lux Dubai, cu noile ei creatii de seara. Dragile mele, va invit sa o cunoasteti pe scumpa mea, Diana, creatoarea brandului Diana Amar Creations.

Totul a inceput dupa ce a absolvit un curs de design vestimentar si visul ei a inceput sa prinda contur si schitele au prins viata.

Prima ei colectie “X Ray Effect” fiind de altfel si lucrarea ei de diploma, are in prim plan materialele transparente, croindu-le astfel incat sa dea siluetei mai multa feminitate, datorita umbrelor create de materiale. Ideea a pornit atat de la transparenta dar si de la ce se afla in spatele ambalajului, inspirate toate din tehnica fotografica “ X Ray Effect “, de aici si numele colectiei.

Stilul meu este unul mai boem, usor casual, colorat si super feminin. Creatiile ei sunt fix pe gustul meu, rochii usor trecute de genunchi, ample, dar care in acelasi timp subliniaza talia, punand in valoare formele prin cusaturi dar si prin culorile materialelor.

Am purtat cu drag rochiile ei in mai multe ocazii, de ziua mea, la o sedinta foto dar mai ales la premiile Digital Divas Awards, acolo unde am si fost nominalizata la categoria “ Young Divas in Fashion Blogging “.


Pentru acest ultim eveniment Diana mi-a facut un prototip special dupa chipul si asemanarea mea.

I-am schitat in cateva cuvinte ce imi doresc si a venit cu o propunere magnifica, roz, fucsia, sexy si feminina. Era exact rochia de care aveam nevoie, in care sa ma simt bine si care sa atraga privirile celor din jur.

Mi-a placut mult ce a iesit iar Diana a inceput sa creeze si rochii de seara, dandu-si seama ca ii place si i se potriveste manusa si acest tip de croi.

Daca v-a placut rochia mea si vreti si voi o rochie frumoasa unica si speciala, va recomand cu tot sufletul, Diana Amar.

Cu drag,

Graceful Style Fashion ,

Leave a Reply