Pantofii. Despre pantofi aș putea să vorbesc mult și probabil că asta am să fac, în mai multe articole…ca să nu plictisesc :). Aceste accesorii minunate, ne împodobesc picioarele și ne ajută să ne simțim confortabil pe toată durata zilei. Ele, înainte de toate, sunt o necesitate, tocmai de aceea eu recomand sa vă luați pantofi cât mai comozi cu putință. Evident că la o afirmație de acest gen, fashionista din mine, strigă cu toată puterea “NO WAY!”, păi cum așa?” Un pantof stiletto este un must în garderoba noastră și totuși nu toți sunt comozi! Păi și în cazul ăsta ce facem, sigur vă întrebați acum?!

Hmm… în acest caz avem mai multe variante. Prima dintre ele este să ne găsim o pereche sau mai multe ( după caz ) de pantofi comozi, pe care să îi purtăm pe timpul zilei, la serviciu, la piață, după copil la școala sau la grădiniță ori la facultate, oriunde avem de alergat. O astfel de pereche de pantofi, trebuie să întrunească două mari calități:

  1. SĂ FIE COMOZI
  2. SĂ FIE CALITATIVI

De ce trebuie să fie comozi, e clar, iar calitativi trebuie musai să fie, pentru că scopul lor este să ne folosească o perioadă cat mai lungă de timp, asta înseamnă o pereche sănătoasă pe pantofi din piele! De multe ori pantofii aceia super comozi, din piele, îi găseam în niște forme tare ciudate și de aceea, cel puțin eu, am evitat o perioadă de timp să îi aleg doar după aceste două aspecte, până când, într-o zi, sătulă să îmi mai traumatizez degetele de la picioare, pe principiul că ” Baba suferă la frumusețe! ” am decis că am nevoie urgentă de acei pantofi, de zi cu zi! Și m-am pus pe cautat!

Cum se caută în secolul nostru? Simplu, îl accesam pe prietenul nostru google, în scris sau chiar și prin comandă vocală și ne arată și ce nu vrem să vedem! 🙂 Doar că eu, norocoasă fiind, am dat peste un site cu o mulțime de pantofi frumoși. Acum, evident că am făcut o primă comandă, să văd cum sunt în realitate și surpriză, surpriză…când a ajuns primul colet și am pus în picioare prima pereche de adidași….am zis, gata, asta e ” dragile mele picioare, v-ați găsit nănașul! ” – Super mega comozi, fără să mă deranjeze nimic, arătoși, fix numărul meu și pe deasupra și din piele premium. În acel moment am zis, clar, îi iau în vacanță! Și i-am luat. Am mers mult cu ei și m-am simțit ca cenușăreasa, fără să-i pierd perechea, evident :).

Întoarsă înapoi acasă, am intrat din nou pe site-ul, deja prieten, www.cdleather.ro și am dat comandă de încă o pereche de ghete, că vine iarna deh, casual cu un toc nici prea mic, nici prea mare, tocmai bun sa le port în fiecare zi la birou. Au venit, i-am pus în picioare și am făcut o tură de oraș la picior, cu copilul la purtător și cu ghetele în picioare și seara eram ca nouă.

Așa că am zis că trebuie sa împart și cu voi, noua mea descoperire și să va arăt de unde îmi procur eu, în ultima perioadă cele mai comode și drăgălașe încălțări :).

În spatele site-ului www.cdleather.ro este o tânără mămică, care și-a construit această afacere singură din pură pasiune pentru frumos și pentru încălțămintea de calitate!

Și pentru că imediat ce ne-am cunoscut a fost chimie, ne-am gândit să fie într-o armonie și cu voi, astfel încât la orice comandă care vine prin blogul meu, la colecția noua, veți avea un discount de 10%, până pe 23 Octombrie, folosind codul NEW10.

Vă invit să îi răsfoiți site-ul și vă urez spor la cumpărături și relaxare plăcută! 🙂

Cu drag,


Leave a Reply