Mi-a placut intotdeauna sa citesc. Tin minte ca eram copila si citeam pe furis orice carte gaseam in biblioteca parintilor mei. Ma relaxa foarte mult, ba chiar erau multe momente cand in locul manualului de georgafie, aveam in brate o carte de beletristica ( genul meu preferat ), pe care o savuram imediat. De multe ori, prefer sa citesc o carte, decat sa ma uit la un film. Si asta pentru simplul motiv ca ador sa fiu eu regizorul imaginatiei mele. Sa simt, sa miros si sa imi fac eu povestea vizuala a fiecarei pagini citite.

Astazi, sarbatorim ziua internationala a cartii. Am tras cu urechea si mi-am comandat deja 3 titluri, pe care vi le recomand si voua. Un bestseller de dragoste, o carte motivationala pentru femeile care vor sa reuseasca in tot ceea ce-si propun si o carte care ne ghideaza in afaceri.

Veti gasi multe carti bune, pe elefant, la carturesti sau chiar in diverta, la preturi foarte mici.  Cum eu nu prea am timp, in perioada aceasta, de umblat prin oras, mi-a fost mai la indemana online-ul.

1. Inainte sa te cunosc – Jojo Moyes ( New York Times Bestseller )

2. Iubesc sa fiu femeie, ghidul femeii de nota 10 – Hedi Hoka

3. Tata bogat, tata sarac – Robert T. Kiyosaki

Lectura frumoasa,

Leave a Reply