Lume, lume, adunati-va cu mic, cu mare pentru a afla o veste mare! Se pregatesc minti creative si oameni talentati sa va binedispuna si sa va incante cu fel de fel de povestioare, care mai de care mai comice si mai interesante. Cu ce ocazie, va intrebati, probabil? Pai cu ocazia noii editii a concursului Superblog 2017.

Acest concurs minunat, este la a XV-a editie si isi va deschide portile pentru bloggerii dornici de afirmare, pe ritm de cuvinte, presarate in online. Daca ai un blog, minimum douazeci de articole publicate si 3 luni de viata virtuala, ai o multime de idei si esti un impatimit al scrisului, te poti inscrie in acest concurs numaidecat.

Ce trebuie sa faci?

Poti intra pe pagina oficiala SuperBlog, citesti cu atentie conditiile de participare, caci este foarte important sa fii informat si ii dai din tenesi :). Te apuci de scris, primul articol este cel in care prezinti concursul, chiar pe blogul tau, apoi completezi formularul de participare si astepti sa bata gongul! Si cand se va da startul, atunci va incepe marea petrecere! Fiecare sponsor va lansa teme saptamanale iar noi, ( caci m-am inscris si eu, ce credeai? ), vom veni cu materiale pe masura lor.

Ce obtii din toata treaba asta?

In primul rand te distrezi, iti antrenezi creativitatea si degetele, ca vei avea ceva de tastat si te vei lupta sa castigi premii de tot felul, sa te faci cunoscut si sa-ti faci noi prieteni.

Nu stiu cum suna pentru tine, dar pe mine m-a fermecat si abia astept sa inceapa concursul!

Cat despre cititoarele mele, ei bine, dragile mele, va promit ca veti avea parte de niste materiale fantastice, comice, romantice si frumoase, asa ca voi!

Sa ne apucam de scris, zic! 🙂

#SuperBlog2017

Cu drag,

Graceful Style LIFESTYLE ,

Leave a Reply