Trăim într-o lume în care timpul înseamnă totul! Alergăm de dimineață până seara, incercând să cuprindem cât mai multe lucruri. Ne dorim o viață frumoasă și îmbelșugată, dar la sfârșitul zilei ajungem acasă, obosiți, surmenați și înfometați, pentru că nu am avut timp să mâncăm decât un amărât de sandviș, cumpărat în grabă de la o benzinărie… Ne-am dezvoltat o mulțime de gadgeturi, încercând să câstigam mai mult timp pentru noi și să ne ușurăm viețile…însă până acum, nu am reușit asta!
De ce? Eu cred că mereu ne dorim mai mult și mai mult! Este ca atunci, când ne gandim că vrem o familie, dupa ce ne realizam profesional, doar că paradoxul este că în momentul în care reușim să avem jobul dorit, visam la o mașina, apoi la o casă și tot asa…
Dar ce ne facem, când din cauza stresului, a lipsei de somn și a unei alimentații precare, organismul începe să cedeze și ne îmbolnavim?
Simplu, încercam să trăim cât mai sănătos, să nu ajungem în acel punct!
Sună ca un clișeu, nu-i așa? Genul acesta de îndemn mi-l spunea tatăl meu, încă de mică și mi se părea că exagerează, că vrea doar sa ma îndoape cu chestii, care nu aveau gust bun. Timpul a trecut și mi-am dat seama singură că, din păcate, avea dreptate!
Am întâlnit un om, drag mie, care s-a luptat mulți ani cu o boală incurabilă, dar pe care a reușit să o învingă!
Doctorii i-au dat tratament medicamentos și atât! Dar el a vrut să trăiască și a mers mai departe. S-a documentat mult și a întâlnit un nutriționist extraordinar, care i-a făcut un regim alimentar bazat pe sucuri din fructe și legume. Stiați că fructele și legumele de culoarea roșie ajută foarte mult în vindecarea cancerului?
Ei bine, el a aflat acest lucru pe propria-i piele, făcându-și cure, ani de zile, de sucuri din legume și din fructe proaspete și a învins boala!
Zilele trecute, răsfoind internetul, cum fac mereu, am dat peste un storcător prin presare la rece, Hurom. Eu fac parte din categoria aceea de oameni care preferă freshurile sau smoothie-urile în detrimentul fructelor sau legumelor întregi, doar că până acum aveam o problemă că nu îmi găseam aparatul care să mă ajute cu aceste băuturi sănătoase!

Storcatorul prin presare la rece, Hurom HZ Alpha poate stoarce rădăcinoasele, fructele moi sau chiar frunzele și le transforma într-un suc 100% sănătos și gustos și mai mult decât atât, are o sită specială cu care se pot face înghețate, șerbeturi sau smoothie-uri proaspete.

În plus, puteți găsi pe site-ul Hurom Romania o mulțime de rețete pe care să le faceți cu acest aparat minunat și să le savurați în fiecare zi!

Pe mine m-a convins, pentru că îmi pasă de sanatatea mea și a familiei mele. Vreau să am o viață frumoasă, să trăiesc sănătos  și armonios iar acest storcator, Hurom HZ Alpha, mă va ajuta să fac asta. Dacă vă place, îl puteți comanda online de pe magazinul profistore.ro și beneficiați de o reducere la achiziționarea unui storcător Hurom. 

Tu ce faci pentru o viață mai sănătoasă?

*******************************************

Consider că pentru a lansa și a promova cât mai bine acest produs, într-o primă fază vor fi necesare testimoniale din partea unor persoane care au testat aparatul, au încredere în el și au un public bine targetat.

După aceste testimoniale exemplificate cât mai bine prin materiale scrise și filmări, campania trebuie să mearga mai departe în mass media ( reclama tv, reclama în emisiuni de specialitate – pe partea de food și parteneriate cu persoane publice ). Este un aparat foarte bun, pentru uz casnic și de aceea recomand intrarea și în comunitațile de mămici, deoarece pentru copii, acesta este excelent în prepararea rapidă a hranei sănătoase.

Cu o promovare bună, cred că veți reusi să-l aduceți în casele cât mai multor oameni, care să poată beneficia de toate lucrurile bune pe care le poate face.

Campanie pentru Hurom, în cadrul concursului #superblog2017

 

Graceful Style LIFESTYLE

Leave a Reply