Stiu, va intrebati oare ce am vrut sa spun cu titlul acestui material?! Ei bine, sunt multe femei, printre noi, care din lipsa de timp ( spun ele ), uita sa isi acorde acele 15 minute pe zi pentru sufletul lor! Sunt foarte ocupate cu copiii, au o viata super aglomerata la serviciu sau pur si simplu nu se mai privesc in oglinda. Am auzit de foarte multe ori, insa, ca ele nu au nevoie sa se aranjeze, pentru ca partenerii lor le plac asa cum sunt, ca nu conteaza ca le-au aparut cateva fire albe de par, ca e ok sa traga ce gasesc la indemana din dulap si sa fuga la serviciu, ca nu si-au facut manichiura si de ce ar incepe de astazi?!!!! Si multe, foarte multe alte SCUZE de genul acesta!

Dragile mele, va voi spune parerea mea sincera despre aceste femei, pe care le apreciez tare mult pentru tot ceea ce fac, insa cu acest material sper sa se aprecieze si ele insele si sa inceapa sa faca ceva pentru ele!

Orice femeie trebuie sa se simta bine in pielea ei! Cu aceasta sintagma trebuia sa incep materialul :).

Orice artificiu facem, in ceea ce priveste o tunsoare, un ruj ori o manichiura, este pentru noi si pentru sufletul nostru. Este pentru acel moment cand ne uitam in oglinda si ne place ceea ce vedem. Partenerul este doar beneficiarul acelei imagini, cu care noi ne simtim bine!

Asadar, sa facem un mic exercitiu. Ne imaginam mama aceea perfecta si sotia minunata, care se trezeste la 6 dimineata, pregateste micul dejun pentru toata familia, trezeste copiii, ii spala, ii imbraca, ii pune la masa. In acelasi timp, inhata cafeaua de pe foc si i-o pregateste sotului ei, care este pierdut undeva prin baie. Pregateste ghiozdanele copiilor pentru gradinita sau scoala, strange masa, isi trage un palton sau o geaca pe ea, ce-i vine la indemana si fuge sa nu intarzie cei mici, dar nici ea la serviciu!

Asta da maraton! Am obosit eu scriind randurile de mai sus, dar ele, dragele de ele!

Bun, acum faceti pauza si recititi va rog materialul meu! Cum vi se pare?

Eu v-as da o medalie, ca statui nu se mai fac…

Revenind la subiectul nostru: timpul vostru, VOI!

In orice scenariu, veti avea acelasi program, aceeasi rutina zilnica, dar de ce sa nu va simtiti si voi bine, in pielea voastra si dupa ce lasati copiii la scoala, sa trageti fugitiv un ochi in oglinda retrovizorie din masina si sa va placa ce vedeti?!

Din punctul meu de vedere ( si eu sunt mama ) lucrurile sunt simple: aveti nevoie de fix 15 minute, dimineata, pentru voi! Timp in care sa va dati cu o perie prin par, or sa il prindeti frumos intr-o coada ( coc, dupa preferinte ), sa va puneti o baza de fond de ten, rimel si blush ( operatiune care mie imi ia intre 5 si 7 minute ) si sa va imbracati cu o rochita draguta, cu flori sau colorata ( in functie de ce aveti prin dulap ). Un puf de parfum si sunteti gata sa incepeti maratonul :). Si credeti-ma, cand ii veti da ceasca de cafea sotului, va observa aceste mici artificii si cu siguranta ii vor placea!

Si daca nu aveti timp acasa, dupa ce lasati copiii la scoala, scoateti rujul din geanta si folositi-l!!!

Va provoc ca maine sa va luati aceste 15 minute pentru voi si sa imi scrieti cum v-ati simtit!

Cu drag,

*** sursa foto Pinterest

Graceful Style LIFESTYLE

Leave a Reply