Acest material este inspirat chiar de un cadou de-al meu de nunta.

Vine in viata un moment sau mai bine zis, acel moment, in care ne gasim jumatatea si vrem sa trecem la pasul urmator. Nu voi sta sa despic acum firul in 4, cum a fost la mine, poate cu alta ocazie, dar as vrea sa vorbim despre altceva.

Prietena ta cea mai buna se marita. Super fericire, la pachet cu siroie de lacrimi si un amalgam de sentimente, petrecerea burlacitelor, pregatiri pentru nunta, probele aferente rochiei etc etc. Prietena ta, mireasa, te implica in tot, pentru ca tine foarte mult la tine si are incredere in parerile tale. Usor obositor job-ul tau dar sunt convinsa ca il savurezi la intensitate maxima, pentru ca aceste momente se vor rari din ce in ce mai mult. Nu te speria, te va iubi la fel de mult, dar famila noua ii va ocupa mai mult timp :).

Revenind la oile noastre, te gandesti sa ii iei un cadou de nunta, caci asa este frumos si mai presus de orice iti doresti sa ramana cu o amintire frumoasa, de la prietena ei de-o viata. Dar esti in pana de idei si mai ales de timp si nu stii ce sa iei…

Iti dau eu un sfat. Ia-ti o cafea si citeste randurile de mai jos 🙂

Toti cei dragi ii vor lua tone de lenjerii de pat, tacamuri, pahare, seturi de farfurii si cani, o multime de cadouri pe care probabil le va face si ea la randu-i cadou, prietenilor, cu alte ocazii. Deci, toate aceste daruri ies din discutie, plus ca nu isi va aminti, care dintre seturile de pahare de Cristal de Bohemia, l-a primit de la prietena ei cea mai buna….toate arata la fel si hai sa fim seriosi, nici nu ii va veni la indemana, sa le foloseasca zilnic…doar daca este genul printesa :).

Pentru mine, cadoul cel mai original si neasteptat, de la nunta mea, care-mi va aminti mereu persoana care mi l-a daruit, a fost o lada de zestre! :)) Da, da, nu rade, caci mie mi-a placut maxim. In momentul ala m-am simtit eu putin printesa cu lada mea superba de zestre, pictata manual, cu flori, si am folosit-o si pe post de decor la propria-mi nunta! Si stii ceva, toate acele tone de cadouri, au incaput in ea si se patreaza foarte bine, probabil pana la nunta copilului meu, cand i-o voi da in dar lui :).

Daca nu aveti o prietena inovatoare ca a mea, sa va spuna de unde a luat-o, am gasit eu cateva cufere fermecate pe www.retrobutique.ro, care arata foarte bine si par incapatoare :).

Cu drag,

Graceful Style LIFESTYLE , ,

Leave a Reply